Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Frank Odding

Frank Odding

Kennis maken met Frank?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Frank Odding en ik help je graag verder. Ik bel je zo snel mogelijk na het zien van je aanmeldingsmail om elkaar kort te spreken. Je eerste kennismaking begint laagdrempelig met drie vragen: wat wil je bereiken, wat gebeurt er in je leven als je dat bereikt hebt en heb je bewust voor mij gekozen? De persoonlijke benadering staat voorop omdat je, wat je hulpvraag ook is, altijd meer bent dan je hulpvraag, klacht of probleem.

Kennis maken met Frank?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Voor de eerste afspraak kom je naar mijn praktijk. Vervolgens verkennen we je hulpvraag en, indien mogelijk, kijken we meteen naar wat je op kunt pakken. Wandelen behoort tot de mogelijkheden, dat bespreken we tijdens het eerste gesprek. Afspreken kan maandag, dinsdagmiddag en -avond, woensdag van 8:30 tot 17.30 uur, donderdagmiddag van 14:00 tot 17.30 uur en vrijdag van 8:30 - 13:15 uur. Ik geef regelmatig de training ‘Grenzen in en tussen mensen’.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb je graag verder met klachten als angsten, burn-out, somberheid en relatieproblemen. Ik werk sinds 2002 zelfstandig en heb veel ervaring met het helpen van mensen om de kloppende versie van zichzelf te worden. Van daaruit leer ik je omgaan met de uitdagingen van het leven. Ik heb veel ervaring met mensen die sterk én gevoelig zijn en met het thema ‘grenzen’. Mijn opleiding is breed, onder andere Pabo, Kaderopleiding Pedagogiek, Doctoraal Orthopedagogiek, TA Psychotherapie, verdieping Lichaamstaal.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week