Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Gladys Brinckman-Reigina

Gladys Brinckman-Reigina

Kennis maken met Gladys?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Hoe het voelt. Hoe het voelt… Hoe het voelt om klaar te zijn met alle narigheden in het leven. Hoe het voelt om te snakken naar een mooie toekomst. Hoe het voelt om te huilen totdat er geen tranen meer zijn. Hoe het voelt om pijn te onderdrukken op allerlei zelfdestructieve manieren. Hoe het voelt om je verlaten en niet geliefd te voelen. Hoe het voelt om te willen dat een ander je echt ziet en niet afkeurt. Hoe het voelt om met schaamte te voelen dat je niks waard bent. Hoe het voelt. Hoe het voelt… Hoe het voelt om dit allemaal te overwinnen. Hoe het voelt om sterker, zelfverzekerder en vrijer te voelen. Hoe het voelt, weet ik. Waarschijnlijk jij ook. Hoe mooi is het dan niet om samen te kijken naar wat er nu speelt. Samen te kijken naar wat je graag wenst. Samen te alles aan te doen om dat te bereiken. Samen is niet alleen. Talen: Nederlands, Engels en Papiamentu.

Kennis maken met Gladys?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Afspreken kan bij mij in Den Haag Mariahoeve, bij jou thuis of bij het Coachhuis (flexplek). Op dinsdagen, woensdagen en donderdagen tussen 12:00 en 20:00.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed door de zorgverzekeraar, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Hoe cliché het maar ook klinkt, uiteindelijk gaat het altijd om het hebben van een gelukkig gevoel in het leven en/of gelukkige relaties hebben. Dat is wat cliënten mij in de afgelopen 9 jaren hebben geleerd. Wat er in de weg staat, kan verschillen. Bijvoorbeeld angsten, verdriet, stress, onzekerheid, trauma’s, relationele problemen, boosheid, rouw, negatief zelfbeeld, etc. Vaak is men onbewust van de migratieproblemen en familieproblemen die ook een rol kunnen spelen in hun persoonlijke strijd in het leven. Door dit alles werk ik niet alleen oplossingsgericht, maar ook met oog op cultuur, geloof en familieverbanden. Jongvolwassen, jongeren, ouders en gezinnen zijn bij mij goed terecht. Meer willen weten over mijn studies en werkervaringen? Google en check mijn LinkedIn profiel.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Gladys