Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Heidi Euverman

Heidi Euverman

Kennis maken met Heidi?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Heidi Euverman. Ik heb ruime ervaring in het werken met mensen met allerlei psychische klachten. We kijken samen naar wat je nodig hebt, hierbij stel ik een behandelplan op waarbij ik het verminderen van jouw klachten voorop zet. Ik ben doorgaans doortastend, invoelend, prikkelend, maar ook steunend, betrokken en hartelijk. Mijn behandelingen kenmerken zich door zonder oordeel mee te kijken in jouw leven.

Kennis maken met Heidi?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Onze gesprekken vinden plaats op een fijne en goed bereikbare plek in het centrum van Utrecht. Binnenkort heb ik naast Utrecht ook een fijne en goed bereikbare plek in De Bilt gevonden. Daarnaast wil ik op dinsdagochtenden gaan starten met wandeltherapie, hiervoor spreken we af bij Bornia, een bosgebied tussen Zeist en Driebergen. Als de afstand te groot is, maak ik ook gebruik van beeldbellen. We bespreken samen welk tijdstip het beste uitkomt, je kunt bij mij in overleg ook in de avond of het weekend terecht.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 105,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 125,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb altijd de wens gehad om met mensen te werken en helpend te zijn om het leven zo vorm te geven dat de meeste voldoening gevonden wordt, je passie gevolgd wordt, uitgaand van een goede psychische balans. Ik heb aan de Universiteit van Utrecht mijn Master Pedagogische wetenschappen afgerond. Daarna ben ik postacademisch in opleiding gegaan tot schematherapeut en cognitief gedragstherapeut. En heb ik het toepassen van EMDR mij eigen gemaakt. In mijn behandeling maak ik gebruik van technieken uit deze therapievormen, hierbij staat voor mij het verminderen van jouw klachten voorop. In de afgelopen jaren en door mijn cliënten is mijn belangstelling voor hoogbegaafdheid steeds gegroeid, daarom heb ik hierin ook verdieping gezocht, middels opleidingen en boeken. Vanuit de cognitieve gedragstherapie staan je gedachten, gedrag, gevoel en de wisselwerking hiertussen centraal. Binnen de schematherapeutische technieken staan ervaren en voelen centraal. Schematherapie vind ik een hele mooie manier om zonder oordeel naar je eigen coping strategie, dus hoe je omgaat met stress e.d., te kijken. EMDR is een methode waarbij het verwerken van trauma of ontwrichtende gebeurtenissen centraal staat. Bij mij kun je terecht voor in principe alle voorkomende psychische problematieken, met uitzondering van verslavingen, diepe persoonlijkheidsproblematiek en/of een combinatie met een LVB, licht verstandelijke beperking.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd