Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Henjo de Looper

Henjo de Looper

Kennis maken met Henjo?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Ik werk graag vanuit de kracht van mensen of ga de zoektocht naar krachtbronnen aan. In de gesprekken probeer ik je als cliënt te verleiden tot het creëren van ruimte voor jezelf en zo weer tot ‘hoofdrolspeler’ in je eigen verhaal te worden. ‘Ik ben niet mijn problemen maar de problemen zijn van mij’. Mijn bijdrage is er zo op gericht dat mensen zelf (weer) sturing geven aan hun eigen vermogens en passie. Mijn stijl is daarbij respectvol, oplossingsgericht en autonomie bevorderend. Cliënten die het best profiteren van mijn behandelingen zijn intrinsiek gemotiveerd: ‘zelf willen dat iets ophoudt of veranderd wordt’. Van daaruit inzicht krijgen in wie je bent, wat je is overkomen en wat je kan doen en daardoor grip krijgen op wat er gebeurt en waar je staat. Dit alles draagt bij tot herstel. Herstel is iets heel natuurlijks; het past bij je levensloop en bij alles wat er op je pad komt.

Kennis maken met Henjo?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Nadat ik je aanmelding binnenkrijg, neem ik zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Alle sessies vinden plaats in mijn praktijk in Zeewolde. Het bos tegenover de praktijk is erg geschikt voor wandelsessies. Afspraken kunnen worden ingepland op woensdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € ,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Sinds 1998 ben ik als GZ-Psycholoog ingeschreven in het BIG register. Ik ben werkzaam binnen de generalistische basis GGZ. Daar behandel ik lichte en milde klachten en is de behandeling vaak tussen 4 en 11 sessies afgerond. Mensen die mij bezoeken voelen zich vaak belemmerd door stress- stemming of angstgerelateerde klachten. Als er een intensievere behandeling nodig is word je doorgestuurd naar een psycholoog in de gespecialiseerde GGZ. Naast mijn activiteiten als GZ-psycholoog werk ik ook als regiebehandelaar voor basispsychologen, ben ik (wandel)coach, gecertificeerd running therapeut en supervisor.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Henjo