Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Hilke Engels

Hilke Engels

Kennis maken met Hilke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Hilke Engels en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mailadres achterlaat, neem ik binnen 24 uur contact met je op. Mocht ik je niet kunnen bereiken, dan zal ik een voicemailbericht achterlaten en/of een e-mail sturen, om een afspraak te maken voor een gratis telefonische kennismaking.

Kennis maken met Hilke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

- Online sessies zijn mogelijk - - Sessies op de Praktijk zijn mogelijk in overleg en met inachtneming van de RIVM check - Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Amsterdam (West), op een van mijn flexibele werkplekken, of voor een online afspraak, op vrijdagen. Andere momenten zijn mogelijk in overleg.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Als je een aanvullende verzekering hebt: er kan sprake zijn van gedeeltelijke vergoeding.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 75,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Je kan bij mij terecht als je vastloopt in het leven of door een bepaalde gebeurtenis uit balans bent geraakt. Bijvoorbeeld door: stress, zingevingsvragen, onzekerheid, besluiteloosheid, levensfase problematieken, of door heftige veranderingen in het leven. Sinds 2016 behandel ik clienten vanuit mijn eigen praktijk. Daarvoor ben ik sinds 2014 werkzaam als coach. Ik behaalde de diploma's Integratieve Counselor en Integratieve Coach aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Je verbeelding is een zeer krachtig instrument. Ik kan je helpen deze te gebruiken om je doelen te behalen, en je meer te gaan voelen zoals je je wilt voelen. Daarnaast maak ik gebruik van elementen uit de Positieve Psychologie en de Oplossingsgerichte Gesprekstherapie. Andere cursussen waarin ik ben geschoold zijn EMDR en Verlies en Rouwverwerking. Ik heb ervaring met het begeleiden van mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel en hun partner. Sinds lange tijd heb ik me bezig gehouden met zelfbeeld, identiteitskwesties en veerkrachtigheid van mensen. Door mijn achtergrond in de Sociale en Culturele Antropologie (MSc, Major), en Psychologie (Minor) kan ik me goed inleven in anderen, hun leefstijl en cultuur.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd