Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Inka Tetzlaff

Inka Tetzlaff

Kennis maken met Inka?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Ik ben Inka Tetzlaff, geboren in Oost-Duitsland, in 1996 naar Nederland gekomen om te studeren en toen gebleven voor de liefde. Ik ben psycholoog, relatietherapeut en stiefcoach (begeleiding bij samengestelde relaties). Mijn werkwijze is dat ik eerst met jou (of jullie) het probleem of de vraag scherp stel, zodat we vervolgens gericht op pad kunnen om oplossingen, antwoorden en verlichting van de klachten te vinden. In de behandelingen maak ik gebruik van (technieken uit) verschillende psychologische stromingen, zoals systeemtherapie, contextuele therapie, werken met hechting, cognitieve gedragstherapie, voice dialogue en transactionele analyse. De aanpak is integratief en altijd afgestemd op de cliënt. Mijn stijl wordt gekenmerkt door enerzijds een grote mate aan empathie en de focus op veiligheid; ik oordeel niet en werkelijk álles mag er zijn. Anderzijds ben ik analytisch sterk. Mijn cliënten zeggen regelmatig dat ik ‘de vinger op de zere plek leg’. Zij worden dan geraakt door inzichten in een stuk dat voorheen verborgen of onhelder was. Niets is immers zo aanwezig als datgene wat niet gezien mag worden.

Kennis maken met Inka?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn praktijk is in ’s Heerenhoek, Midden Zeeland (centraal tussen Middelburg, Goes en Terneuzen). Ik ben beschikbaar op maandag en donderdag, ook in de avonduren, en vrijdagochtend. Andere tijdstippen, ook op de zaterdagochtend, zijn mogelijk in overleg. Momenteel werk ik uitsluitend online.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 98,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 147,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Mijn expertise ligt op de volgende gebieden: problemen bij het aangaan en vasthouden van intieme relaties, hechtingsproblematiek (angst voor verlating, vermijding van intimiteit etc.), sexualiteit/intimiteit, parentificatie, burn-out, chronisch lage zelfwaardering, woede en agressie, (onvervulde) kinderwens, rouw/afscheid, faalangst, vragen over zingeving en levensvervulling en keuze stress. Werk-gerelateerde specialisaties zijn: presentatie angst, angst voor autoritaire personen, assertiviteit, vermijdingsgedrag, onzekerheid over het functioneren in een groep, piekeren en werkstress. Tevens heb ik uitgebreide ervaring met relatietherapie.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Inka