Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Irene Mirjam Draisma-Arslan

Irene Mirjam Draisma-Arslan

Kennis maken met Irene Mirjam?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom bij mijn ONLINE sessies! Binnen 24 uur neem ik contact met je op via WhatsApp/email om een afspraak te maken voor een telefonische kennismaking. Hierin onderzoeken we hoe ik je verder kan helpen en maken we wellicht een afspraak voor het intakegesprek waarin we uitgebreid onderzoeken wat je hulpvraag is en jouw doel formuleren, waarmee we volgende sessies, vanuit jouw vertrouwde omgeving, aan de slag gaan.

Kennis maken met Irene Mirjam?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ieder gewenst moment ONLINE vanuit je eigen vertrouwde omgeving


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 100,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 150,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Na mijn studie MSc. heb ik 10 jaar ervaring met behandeling van mensen met diverse problematiek. Mijn specialisatie ligt op het gebied van Psychosomatiek, SOLK; vermoeidheid en fysieke (pijn)klachten door stress. Onderliggend is vaak sprake van angst, depressie, trauma, relatieproblematiek, Zingevingsproblematiek (wat is jouw levensdoel?). Ook heb ik ervaring met behandeling van: Zelfbeeld, re-integratie, slaap en aandachtsproblemen, eetstoornissen. Sinds 2016 werk ik als zelfstandige en sinds 2017 bied ik mijn sessies Online aan. Naast mijn ervaring als psycholoog heb ik yogateachers en meditatie trainingen gevolgd, waarvan ik inzichten integreer in mijn sessies. Mijn visie: Ik neem je klachten serieus, maar de focus ligt op jou als persoon en je doelen & dromen in het leven. Hierdoor is de behandeling positief, constructief en doelgericht. Werkwijze: Samen besteden we aandacht aan de onderliggende factoren en stellen concrete doelen. Zo vergroot je je zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Ik werk o.a. met CGT, Exposure, Assertiviteit, Voice Dialogue, Mindfulness. Daarnaast deel ik af en toe eigen ervaringen, om inzichten over te brengen. Resultaat: zelfinzicht, acceptatie, klachten verdwijnen en levenslust ontstaat! "With Peace to Power"


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Irene Mirjam