Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Janine Zand Scholten

Janine Zand Scholten

Kennis maken met Janine?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Janine Zand Scholten en ik help je graag verder. Als ik je aanmelding via deze site binnen krijg, streef ik er naar om je binnen 24 uur te bellen voor een kort intakegesprek om je hulpvraag helder en concreet te krijgen. Daarna kunnen we kijken of we verder gaan.

Kennis maken met Janine?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Vervolgens kunnen we een eerste afspraak inplannen op een locatie naar jouw keuze. Dat kan in een praktijkruimte zijn, maar ook ergens anders. Verder bied ik ook online (via Skype) begeleiding en behandeling.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out en somberheidsklachten. Misschien zit je in een bepaalde levensfase en stagneert deze door de klachten die je nu hebt. Dan is het fijn om gedachten en gevoelens op een rij te zetten met een professional die ook de nodige levenservaring heeft. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in psychologische begeleiding en behandeling als psycholoog en counselor in een groot ziekenhuis. Mijn doel is om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw hulpvraag en je verder te helpen in je leven. Daarbij maak ik gebruik van elementen uit de cliëntgerichte-, cognitief-gedragsmatige- en oplossingsgerichte therapie. Naast mijn Master psychologie (richting klinisch) ben ik in het bezit van de basisaantekening Psychodiagnostiek en LOGO-verklaring.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Janine