Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Janneke Hommes

Janneke Hommes

Kennis maken met Janneke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Janneke Hommes en ik help jou graag verder! Wanneer jij jouw naam en e-mailadres achterlaat, neem ik maandag tot en met donderdag binnen 24 uur contact met jou op voor een telefonische kennismaking. Ik zal jou tijdens dit telefoongesprek een aantal vragen stellen om jouw hulpvraag in kaart te kunnen brengen. Ook is er ruimte om kennis met mij te maken. Aan het eind van dit gesprek kunnen wij samen een intake inplannen, waarin ik meer zou willen weten over jou, jouw hulpvragen en stellen wij samen doelen voor de behandeling. Een intake kan plaats vinden bij ons in de praktijk of bij jou thuis, afhankelijk van jouw woonplaats.

Kennis maken met Janneke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk vanuit het gezondheidscentrum Wijkerbaan in Beverwijk. Het adres is: Dellaertlaan 2, 1945WG in Beverwijk. In de praktijk ben je welkom op maandag middag tussen 16:00 en 17:00 en op woensdagavond tussen 17:30 en 22:00. Mocht jij het fijn vinden om een intake bij jou thuis te hebben, dan zou dat van maandag tot en met donderdag tussen 17:30 en 21:00 kunnen of op woensdag op de praktijk tussen 17:30 en 22:00. Andere tijdstippen zijn mogelijk in overleg. Huisbezoeken doe ik binnen een straal van 5 km vanaf de praktijk in Beverwijk.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik werk met bekende behandelingsmethoden als: EMDR, oplossingsgerichte therapie, Re-Attach, KOP-model en onderdelen uit de cognitieve gedragstherapie. Ik kan je helpen als sprake is van de volgende klachten (of een combinatie daarvan): angst, stemmingsproblematiek, trauma, aanpassingsproblematiek, relatieproblematiek, negatief zelfbeeld, ADHD stressklachten, rouw, levensfase problematieken werkgerelateerde problematiek. Als orthopedagoog ben ik geregistreerd als basis orthopedagoog bij de Nederlandse Vereniging van pedagogen en Onderwijskundigen (NVO).


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Janneke