Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Jeannette Selle

Jeannette Selle

Kennis maken met Jeannette?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Jeannette Selle en ik wil je helpen begrijpen, veranderen, accepteren, loslaten. Zodra je je telefoonnummer en emailadres invult, bel ik je binnen 24 uur om samen te kijken of ik je ook verder kán helpen.

Kennis maken met Jeannette?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Voor het vervolg: mijn praktijk is gevestigd in Breda. We kunnen op maandag, donderdag of vrijdag afspreken. Uiteraard kan dit in overleg ook in de avonduren als jou dat beter uitkomt. Vaak zijn 5 tot 12 gesprekken voldoende om je weer op weg te helpen. Op dit moment vinden sessies in de praktijk en online plaats. Daarnaast zijn wandelsessies een optie als het weer dat toelaat.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 140,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 160,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Je kunt bij mij terecht met angstklachten en onzekerheid, depressieve klachten of veelvuldig piekeren, werk gerelateerde problemen, slaapproblemen, identiteitsvragen, verlies ofwel verandering maar ook rouw, traumatische ervaringen, zelfbeeldproblematiek, emotieregulatie en stress of spanning. Ik ben opgeleid als pedagoog en psycholoog. Naast mijn praktijk werk ik ruim 30 jaar in het onderwijs met jongvolwassenen. In de loop van de jaren heb ik een eigen stijl ontwikkeld, geïnspireerd door de positieve psychologie en eclectische psychologie. Dit betekent dat ik de kwaliteiten en mogelijkheden van mensen meer benadruk dan hun klachten en problemen. De focus ligt op oplossingen. Daarbij maak ik gebruik van verschillende psychologische stromingen en methoden. Ik ben geschoold in cognitieve gedragstherapie omdat ik ervan uitga dat je voelt wat je denkt en dat dit invloed heeft op je manier van doen. Elementen hiervan gebruik ik in behandelingen. Daarbij visualiseer ik veelvuldig wat we bespreken om een andere manier van denken en kijken te versterken en ondersteunen.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd