Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Jenneke Koster-Juffer

Jenneke Koster-Juffer

Kennis maken met Jenneke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer je in je leven vastloopt, trek ik graag een tijdje met jou op om samen te ontdekken waar en waarom je vastloopt om vervolgens samen te onderzoeken wat nodig is om weer verder te kunnen.

Kennis maken met Jenneke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Na je aanmelding neem ik binnen twee werkdagen contact met je op. Vervolgens kijken we samen of ik je kan helpen. Tijdens ons eerste contact kunnen we afspreken waar en wanneer we onze sessies houden. Ik werk in Wageningen in mijn praktijk aan huis en kan bij jou thuis langskomen. Mocht je online sessies willen dan kan dat ook.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 140,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Klachten waar ik graag met jou mee aan de slag ga zijn somberheid, burn-out, (faal)angst, paniekklachten, specifieke fobie, stress en spanningsklachten en werk- en studie gerelateerde problemen. Ik werk voornamelijk oplossingsgericht wat inhoudt dat ik mij richt op waar jij naartoe wil werken. Dit doe ik door naast je te gaan staan en op zoek te gaan naar jouw krachtbronnen die je in kan zetten om je doel te bereiken. Daarnaast maak ik gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, oa met ACT (Acceptance and Commitment Therapy).


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: minder dan 1 week