Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Job Schipper

Job Schipper

Kennis maken met Job?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

In de behandeling ga ik met je op zoek naar waar jij op dit moment in je leven precies tegen aan loopt. Wat is de oorzaak van de klachten die jij ervaart? En hoe worden deze in stand gehouden? Vanuit hier zullen wij jouw behandelddoelen opstellen, waar we in de behandeling naartoe zullen werken. Tijdens onze gesprekken zullen we aan de hand van jouw behandeldoelen ook experimenten opstellen en evalueren. Zo zul jij nog sneller in staat zijn om opgedane inzichten direct in jouw leven toe te passen.

Kennis maken met Job?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Onze behandelsessies vinden online plaats, of face-to-face in de praktijkruimte in Amsterdam.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Als behandelaar ben ik gespecialiseerd in neuropsychologie, waarbij ik wetenschappelijke inzichten over de werking van onze hersenen gebruik bij het begrijpen van menselijk gedrag. Verder heb ik veel ervaring met behandelvormen als CGT, ACT, OGT en COMET. Vaak werk ik multi-methodisch om de behandeling optimaal op jou aan te laten sluiten. Het kan daarom dus ook voorkomen dat ik behandeltechnieken combineer wanneer dat van toegevoegde waarde is.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Job