Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Jorinda Zantingh-van der Hoeven

Jorinda Zantingh-van der Hoeven

Kennis maken met Jorinda?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Beste lezer, ik ben Jorinda Zantingh - van der Hoeven, psycholoog met praktijk aan huis in Alphen aan den Rijn. Wanneer je op zoek bent naar een psycholoog met warmte, openheid, humor en die vraaggericht werkt dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ook zal ik niet over een ander oordelen. Ik zie het als voor jezelf zorgen; even pas op de plaats en jezelf naar binnen richten, om vervolgens met meer kennis en vaardigheden weer verder te kunnen. Ik let binnen mijn werk extra op eventuele problemen op maatschappelijk gebied waarop iemand kan vastlopen, zoals; huisvesting, financiën, werk of dagbesteding of zingeving. Mogelijk is het belangrijk hier ook wat zorg aan te besteden, al dan niet samen met een maatschappelijk werker.

Kennis maken met Jorinda?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk de woensdagen, donderdagen, vrijdagen en avonden. De zaterdag eventueel in overleg. De mogelijkheid is er gewoon om alle gesprekken bij mij in de praktijk te voeren. Wanneer je dit prettig vindt, kunnen wij de gesprekken ook 100% digitaal voeren. Als je dat liever hebt kunnen we ook het eerste gesprek in mijn praktijk aan huis voeren en de vervolg gesprekken via beeldbellen.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 80,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 80,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik werk met name met mensen met depressieve-, angst-, burnout- en stress klachten, een negatief zelfbeeld, rouw en verlies, enkelvoudig trauma, hoogsensitiviteit en zingevingsvragen. Ik heb ruim 10 jaar ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb veel mogen leren van verschillende doelgroepen met zeer uiteenlopende problematiek. Daarbij werkte ik in de basis GGZ, specialistische GGZ of binnen de maatschappelijk dienstverlening zoals de daklozenzorg. Sinds 2014 heb ik mijn praktijk aan huis met daarnaast mijn reguliere werkzaamheden. Sinds 2020 ben ik alleen nog werkzaam in mijn praktijk aan huis. Hier werk ik met veel passie en plezier! In eerste instantie ga ik gewoon het gesprek met je aan. In de gesprekken maak ik wanneer dit nodig en gewenst is gebruik van Cognitieve gedragstherapie, Acceptatie en commitment therapie, Schematherapie of Trauma therapie. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), hier draag ik ook het dienstkeurmerk 'Psycholoog NIP' van. Kan je je vinden in mijn beschrijving meld je dan gerust aan en ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen om kennis te maken.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Jorinda