Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Jorinda Zantingh-van der Hoeven

Jorinda Zantingh-van der Hoeven

Kennis maken met Jorinda?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Beste lezer, ik ben Jorinda Zantingh - van der Hoeven, psycholoog met praktijk aan huis in Alphen aan den Rijn. Wanneer je op zoek bent naar een psycholoog met warmte, openheid, humor en die vraaggericht werkt dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ook zal ik niet over een ander oordelen. Ik zie het als voor jezelf zorgen; even pas op de plaats en jezelf naar binnen richten, om vervolgens met meer kennis en vaardigheden weer verder te kunnen. Ik let binnen mijn werk extra op eventuele problemen op maatschappelijk gebied waarop iemand kan vastlopen, zoals; huisvesting, financiën, werk of dagbesteding of zingeving. Mogelijk is het belangrijk hier ook wat zorg aan te besteden, al dan niet samen met een maatschappelijk werker.

Kennis maken met Jorinda?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk de maandagen, donderdagen en vrijdagen. De mogelijkheid is er gewoon om alle gesprekken bij mij in de praktijk te voeren. Wanneer je dit prettig vindt, kunnen wij de gesprekken ook 100% digitaal voeren. Als je dat liever hebt kunnen we ook het eerste gesprek in mijn praktijk aan huis voeren en de vervolg gesprekken via beeldbellen.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 87,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 87,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Mijn expertise ligt op het gebied van kortdurende behandeling van verschillende angst- en stemmingsklachten waaronder faalangst, sociale angst, gegeneraliseerde angst/ overmatig piekeren en depressie. Emotieregulatie klachten, ook lichte en milde persoonlijkheidsproblematiek. Hoog sensitiviteit, prikkelgevoeligheid, perfectionisme. Grenzen leren herkennen en aangeven, assertiviteit. Daarbij doe ik diagnostisch onderzoek naar AD(H)D wat ik erg leuk vind en bied ik hierbij begeleiding. Enkelvoudig trauma behandeling via imaginatie en rescriptie. Negatief of laag zelfbeeld. Zingevingsvragen, levensvragen. Gedragspatronen verbanden leggen. Burnout, chronische vermoeidheid wanneer eraan wordt gedacht dat er mentale klachten aan ten grondslag liggen. Het opdoen van copingvaardigheden. Ik heb bijna 15 jaar ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb veel mogen leren van verschillende doelgroepen met zeer uiteenlopende problematiek. Daarbij werkte ik in de basis GGZ, specialistische GGZ of binnen de maatschappelijk dienstverlening zoals de daklozenzorg. Sinds 2014 heb ik mijn praktijk aan huis met daarnaast mijn reguliere werkzaamheden. Sinds 2020 ben ik alleen nog werkzaam in mijn praktijk aan huis. Hier werk ik met veel passie en plezier! In eerste instantie ga ik gewoon het gesprek met je aan. In de gesprekken maak ik wanneer dit nodig en gewenst is gebruik van Cognitieve gedragstherapie, Acceptatie en commitment therapie, Schematherapie of Trauma therapie. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), hier draag ik ook het dienstkeurmerk 'Psycholoog NIP' van. Kan je je vinden in mijn beschrijving meld je dan gerust aan en ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen om kennis te maken.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Jorinda