Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Karin Naaijkens

Karin Naaijkens

Kennis maken met Karin?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

De psychologische zorg gaat hand in hand met een praktische en positieve aanpak. Je krijgt meer vat op datgene waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Jouw situatie en kracht zijn voor mij het uitgangspunt. Een persoonlijke aanpak en een therapie die bij jou past staat voorop. Ons eerste gesprek is een telefonische kennismaking waarin we besluiten om wel of niet samen verder te gaan. Daarna start het traject, waarbij de eerste sessie een intake is.

Kennis maken met Karin?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

De afspraken vinden plaats in mijn praktijk in Velp, op de Beekhuizensweg 35.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 140,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb veel ervaring met het geven van Running Therapie, EMDR, Cognitieve Gedragstherapie, Systeemtherapie en Hartcoherentietraining. In mijn praktijk kom ik mensen tegen met uiteenlopende klachten/problemen, bijvoorbeeld: angst-en paniekklachten, stressklachten, somberheidsklachten, slaapproblemen of relatieproblemen. Ook zie ik mensen die last hebben van bijvoorbeeld onverwerkte gebeurtenissen (trauma, rouw), een negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Karin