Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Karlijn Nienaber

Karlijn Nienaber

Kennis maken met Karlijn?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Tegenslagen horen bij het leven en zijn onvermijdelijk. Soms kan een gebeurtenis zo ingrijpend zijn dat de vanzelfsprekendheid van het leven geheel wegvalt. Maar ook zonder aanwijsbare aanleiding kan er een gevoel van onbehagen je leven zijn binnengedrongen. Vaak kom je er zelf uit, maar er kan ook een moment ontstaan waarop je vastloopt. Dit gevoel lijkt niet meer vanzelf weg te gaan en beheerst steeds meer je leven. Hoe confronterend en beangstigend deze momenten ook kunnen zijn, functioneel zijn ze zeker; ze hebben ons iets te vertellen. Ik ben Karlijn Nienaber en wil je graag begeleiden bij bovenstaande processen. Ik leer je graag vanuit aanvaarding kijken naar de realiteit, zodat je zicht krijgt op je vermogens en mogelijkheden. Niet reactief, maar waardengericht.

Kennis maken met Karlijn?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Je bent van harte welkom in mijn praktijk aan de Cruquiusweg (Amsterdam Oost). De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ook voldoende mogelijkheid om te parkeren (betaald parkeren van 9.00-19.00u).


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .


Mijn ervaring en specialisatie

In mijn praktijk behandel ik verscheidene klachten, met een focus op angst- en stemmingsproblematiek. Daarnaast kan je ook voor burn-out klachten en levensfaseproblematiek bij mij terecht. Mijn werkwijze als psycholoog kenmerkt zich door samenwerken, openheid en vertrouwen. Ik vind het erg belangrijk dat je je vrij voelt om te zeggen wat je vindt, dus ook als je je ergens niet prettig bij voelt. Zo kunnen we onderzoeken wat het beste bij je past en ga je patronen doorbreken. Ik werk dan ook cliëntgericht. Vanuit een holistische behandelvisie zal ik me eveneens richten op het onlosmakelijke verband tussen lichaam en psyche. De technieken waarmee ik werk zijn gestoeld op cognitieve gedragstherapie, acceptance and commitment therapy (ACT), oplossingsgerichte therapie en op grondbeginselen vanuit de haptonomie. Leeftijd: 23+ Werkdagen: ma&do (binnenkort ook woensdag)


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Karlijn