Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Kim Bokking

Kim Bokking

Kennis maken met Kim?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom, mijn naam is Kim Bokking, ik help je graag verder als het (l)even niet loopt zoals je zelf graag wil. In mijn sessies staat een positieve benadering centraal en hanteer ik een holistische aanpak waarbij we samen kijken naar alle facetten van je leven. Ik zoek graag de combinatie tussen fysiek en mentaal. Soms ligt de oplossing niet alleen in praten maar ook in comfortabel bewegen om je hoofd leeg te maken en een nieuwe balans te creëren. Ik kan je helpen om beter met je gedachten, gevoelens en ervaringen om te gaan.

Kennis maken met Kim?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Je kunt bij mij terecht als je hulp nodig hebt bij bijvoorbeeld: Somberheid of angstklachten. Stress en spanningsklachten, perfectionisme, vermoeidheid, burn-out of werk gerelateerde problemen.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Mijn doel is om tot duurzame gedragsverandering te komen, zodat je je niet alleen in het hier en nu prettiger voelt maar ook in de toekomst beter weet hoe je met bepaalde situaties om kan gaan. Ik werk graag vanuit gelijkwaardigheid, dus samen uitzoeken waarom het nu niet goed gaat en wat je kan doen om hier verandering in te realiseren. Dit betekent wel dat je naast de gesprekken bij mij actief aan de slag moet om uit te zoeken wat voor jou werkt en wat niet. In mijn visie speelt participatie (werk dan wel elders actief zijn in de maatschappij) een belangrijke rol. Participeren creëert een bepaald dagritme, het opdoen van sociale contacten, activatie, van betekenis kunnen zijn etc. Wat mij betreft allemaal ingrediënten die onze (mentale) gezondheid te bevorderen. De meeste van mijn behandelervaring heb ik opgedaan in de chronische pijn revalidatie. Hier hielp ik mensen met chronische pijnklachten het leven (ondanks de pijn) weer op te pakken. Ik heb met verschillende therapievormen gewerkt zoals; CGT, ACT en EMDR, ik kijk wat bij jou en je hulpvraag het beste past.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week