Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Kim Paes

Kim Paes

Kennis maken met Kim?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

De wijze waarop ik als therapeut mijn cliënten benader zou ik omschrijven als rustig en empathisch, open en onderzoekend, respectvol eerlijk en nieuwsgierig. Als therapeut probeer ik jou tools aan te reiken om klachten te verminderen en zorgen dat jij de regie over jouw leven (terug) krijgt op een tempo en wijze die bij jou aansluit. Het werken met mensen blijkt dag in en dag uit steeds opnieuw weer fascinerend. Ieder mens is zo uniek. Er is er maar één van jou, met jouw ervaringen, krachten en persoonlijkheid. Hoewel ik het belangrijk vind dat methodes wetenschappelijk aantoonbaar effectief zijn, vind ik het even belangrijk dat de behandeling voor jouw op maat gesneden is en jij je prettig voelt met de behandeling en mij als behandelaar. De gesprekken kunnen in zowel het Nederlands als in het Engels gehouden worden.

Kennis maken met Kim?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Stationsplein 1 - kamer 5/c - 6131 AS Sittard Je vind mijn kantoor in het verzamelkantoor Sablones, deze ligt tegenover het treinstation Sittard. Meestal vinden de sessies plaats in mijn kantoorruimte, maar als jij het fijner vindt om dit ergens anders te doen dan mag je dat aangeven, want onze gesprekken kunnen ook plaatsvinden bij de jou thuis, tijdens wandelsessies, op een andere plek waar jij je prettig voelt of mogelijk via Skype/digitale spreekkamer. Mijn openingstijden zijn: dinsdag 09.00 - 12.00 en donderdag 09.00 - 12.00, indien het nodig is kunnen we ook buiten deze tijden uitwijken voor een afspraak.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .


Mijn ervaring en specialisatie

In mijn behandelaanpak werk ik vanuit de Cognitieve Gedrag Therapie waarbij ik onder andere (elementen uit) Acceptance en Commitment Therapie, Oplossingsgerichte Therapie, Positieve Psychologie en technieken uit de mindfulness en ontspanningstechnieken toepas. Komend voorjaar ga ik mij verdiepen in EMDR en wil ik starten met deze succesvolle techniek toepassen binnen de behandelingen. Uiteraard sta jij als cliënt met jouw hulpvraag in de keuze van behandelaanpak voorop! Kort nog even wat meer over mij en mijn achtergrond. Nadat ik in 2009 mijn master gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Tilburg behaald heb ben ik aan de slag gegaan bij een privé kliniek waar ik echt kennis mocht maken met het vak. Inmiddels heb ik de afgelopen jaren veelzijdige en ruime ervaring binnen het vak op mogen doen binnen verschillende instellingen en de kans gehad dit onder andere ook een aantal jaren met tieners in de Verenigde Staten te kunnen doen. Mijn werkervaring is dan ook gericht op adolescenten en volwassenen, zowel Nederlands als Engelstalig. Vrij recent heb ik met jong-volwassenen op de universiteit Maastricht gewerkt. Hier werkte ik zowel individueel als in groepsverband. Parallel aan mijn werk in mijn eigen praktijk sinds 2017 ben ik ook bezig geweest met het opzetten van een tak voor professionele en persoonlijke groei. Inmiddels is deze tak geïntegreerd in mijn praktijk en biedt ik naast individuele sessies ook groepstrainingen en workshops.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week