Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Kim Veltkamp

Kim Veltkamp

Kennis maken met Kim?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Mijn naam is Kim Veltkamp (1981). Ik ben psycholoog en cum laude afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Universiteit Leiden. In mijn praktijk werken we vanuit je eigen persoonlijke verhaal aan je vraag of klacht. Het vergroten van veerkracht en positiviteit staan daarbij centraal. Behandelvisie Je bent mens en daarom méér dan je diagnose of klachten. Iedereen heeft zijn sterke kanten en mogelijkheden. Ik weet hoe belangrijk het is om vanuit die benadering te werken aan herstel. Nu wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om anderen in hun kracht te zetten. Daarbij is het mijn werkwijze om jouw sterke kanten te ontdekken en te activeren, zodat je met meer optimisme in het leven staat. In meer formele taal kun je zeggen dat mijn behandelingen eclectisch zijn, wat betekent dat ik gebruik maak van interventies uit verschillende stromingen zoals cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie, EMDR en Acceptance and Commitment therapie. Daarnaast volg ik de richtlijnen van GGZ Nederland. Als therapeut ben ik open en steunend en werk ik mensgericht. Voor mij is het belangrijk om echt contact te maken en down to

Kennis maken met Kim?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn praktijk is gevestigd aan de Kolfbaan 62 in Hoorn. Vanwege de COVID-19 problematiek probeer ik zoveel mogelijk te videobellen met cliënten. Wil je toch graag op locatie een gesprek, dan is dit mogelijk in overleg.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Voor onderstaande klachten en vragen kun je bij mij terecht: - Depressie en stemmingsklachten - Angst, paniek of fobische klachten - Trauma of Posttraumatische stress klachten (EMDR behandeling voor zowel enkelvoudig als complexe trauma's). - Overbelasting of burn-out - Agressie, woede of moeite in het omgaan met emoties - Problemen in relaties of het aangaan van een emotionele verbinding - Seksuele problemen of genderdysforie. - Persoonlijke ontwikkeling of levensvragen.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Kim