Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Lauren Bosman

Lauren Bosman

Kennis maken met Lauren?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Mijn naam is Lauren Bosman en ik help je graag verder. Wanneer je jouw naam en telefoon of e-mailadres achterlaat, neem ik (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op voor een gratis telefonische kennismaking. Tijdens dit telefoongesprek zal ik je vragen stellen om een idee te krijgen van jouw hulpvraag en is er ook ruimte om vragen te stellen aan mij. Ook kunnen we aan het eind van dit gesprek een afspraak maken voor een intake. Tijdens de intake brengen we jouw klachten beter in kaart en formuleren we samen doelen waar we tijdens de behandeling aan gaan werken. Een intake kan plaats vinden bij ons in de praktijk of bij jou thuis.

Kennis maken met Lauren?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Ik werk vanuit het gezondheidscentrum Wijkerbaan in Beverwijk. Het adres is van de praktijk is: dellaertlaan 2, 1945 WG in Beverwijk. In de praktijk ben je welkom op maandag tussen 12:00 en 17:00 uur of op woensdag tussen 17:30 uur en 22:00 uur. Mocht je het fijn vinden dat de intake bij jou thuis plaats vindt, ben ik in overleg eventueel ook andere avonden na 20:00 uur beschikbaar.


Vergoeding & tarieven

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € ,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Sinds 2007 ben ik werkzaam als hulpverlener en psycholoog in diverse werkvelden. Naast onze eigen praktijk ben ik sinds een aantal jaar werkzaam bij een instelling voor specialistische GGZ. Ik heb veel ervaring in het behandelen van onder andere angsten, stemmingsklachten, trauma en aanpassingsproblematiek.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week