Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Lauren Bosman

Lauren Bosman

Kennis maken met Lauren?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Lauren Bosman en ik help je graag verder. Wanneer je jouw naam en telefoon of e-mailadres achterlaat, neem ik (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op voor een gratis telefonische kennismaking. Tijdens dit telefoongesprek zal ik je vragen stellen om een idee te krijgen van jouw hulpvraag en is er ook ruimte om vragen te stellen aan mij. Ook kunnen we aan het eind van dit gesprek een afspraak maken voor een intake. Tijdens de intake brengen we jouw klachten beter in kaart en formuleren we samen doelen waar we tijdens de behandeling aan gaan werken.

Kennis maken met Lauren?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk vanuit het gezondheidscentrum Wijkerbaan in Beverwijk. Het adres is van de praktijk is: dellaertlaan 2, 1945 WG in Beverwijk. In de praktijk ben je welkom op maandag tussen 12:00 en 17:00 uur of op woensdag tussen 17:30 uur en 22:00 uur. Binnen de gemeentes Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Castricum, Wijk aan Zee, Velsen Noord en IJmuiden is het ook mogelijk een huisbezoek aan te vragen. Mocht je het fijn vinden dat de gesprekken bij jou thuis plaats vinden, ben ik in overleg eventueel ook andere avonden na 20:00 uur beschikbaar.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 150,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Sinds 2007 ben ik werkzaam als hulpverlener en psycholoog in diverse werkvelden. Naast onze eigen praktijk ben ik sinds een aantal jaar werkzaam bij een instelling voor specialistische GGZ. Ik heb veel ervaring in het behandelen van onder andere angsten, stemmingsklachten, trauma en aanpassingsproblematiek.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Lauren