Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Lilian Ramdien

Lilian Ramdien

Kennis maken met Lilian?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Lilian Ramdien en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mailadres achterlaat, neem ik binnen 48 uur contact met je op. Tijdens dit vrijblijvende telefoongesprek bespreken we wat je klachten zijn en of ik je daarmee kan helpen. Is dit het geval, dan plannen we een afspraak voor een intake gesprek.

Kennis maken met Lilian?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

De gesprekken vinden plaats in Leeuwarden, in het VoeljeGoed-centrum. Het is ongeveer 5 minuten lopen van het station en er is voldoende parkeerplaats aanwezig. Online gesprekken is ook een mogelijkheid. Er is een intakestop tot 2 januari 2022.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Na jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs en in de hulpverlening ben ik mijn eigen praktijk gestart. Je kan bij mij terecht als je vastloopt in het leven bijvoorbeeld door stress, een onverwerkte of heftige gebeurtenis, onzekerheid, somberheid, besluiteloosheid en levensfaseproblematieken. Door mijn onderwijsachtergrond heb ik veel ervaring met studenten en jongvolwassenen. We onderzoeken de klachten die zich nu voordoen en hoe je daar op reageert zodat je inzicht krijgt in je gedrag. Vervolgens kijken we wat er mogelijk is om tot ander gedrag te komen. Daarin is ook aandacht voor leefstijl. Om nieuwe resultaten te krijgen, moet je namelijk ook andere dingen ondernemen. Afhankelijk van jouw hulpvraag maak ik gebruik van verschillende benaderingen zoals ACT, Mindfulness, EMDR, Positieve Psychologie en Cognitieve Therapie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken