Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Linde Smits

Linde Smits

Kennis maken met Linde?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Therapie bij mij gaat om een positieve samenwerking waarin je in een veilige omgeving kan delen. Er wordt ruimte gemaakt voor je verhaal, emoties en hoe je je voelt in je lichaam. We zullen daarmee doelgericht aan de slag gaan. Enerzijds met je klachten zelf, anderzijds met het ontwikkelen van je krachten, wensen of zingevingsvraagstukken in meerdere vlakken van je leven. Een traject begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je vragen die je hebt kan stellen. Indien gewenst plannen we dan direct een intakegesprek waarin we je klachten en situatie duidelijk in beeld brengen.

Kennis maken met Linde?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Al mijn sessies zullen online via (beeld)bellen plaatsvinden, waar je ook bent. Daarnaast ben ik ook in het weekend beschikbaar. Als je je aanmeld, kunnen we samen een goed moment kiezen. Ik werk 100% online en gebruik dit juist als kracht om mee te werken! Veel vrijheid en extra mogelijkheden!


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 85,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Na mijn Masteropleiding Gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik meerdere jaren ervaring als psycholoog opgedaan. Ik ben gespecialiseerd in angstklachten, in het bijzonder PTSS, depressie en zelfbeeldproblematiek. Daarnaast richt ik me veel op lichamelijke problematiek die te maken kunnen hebben met psychische klachten. Naast de reguliere cognitieve gedragstherapie behandeling werk ik ook met andere methodes, zoals ACT, mindfulness meditatie, en lichaamsgerichte methodes. Zo kiezen we samen voor iets wat bij jou past. Naast mijn werk als psycholoog heb ik daarnaast meerdere jaren gereisd, cursussen gevolgd en gewoond in verschillende landen. De kennis voortkomend uit andere culturen zie ik als toegevoegde waarde die ik zo nu en dan in mijn sessies toepas.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd