Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Linde Smits

Linde Smits

Kennis maken met Linde?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Therapie bij mij gaat om een positieve samenwerking waarin je in een veilige omgeving kan delen. Er wordt ruimte gemaakt voor je verhaal, emoties en hoe je je voelt in je lichaam. We zullen daarmee doelgericht aan de slag gaan. Enerzijds met je klachten zelf, anderzijds met het ontwikkelen van je krachten, wensen of vraagstukken in meerdere vlakken van je leven. Ik maak gebruik van wetenschappelijk bewezen technieken zoals Cognitieve Gedragstherapie en EMDR. Een traject begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je vragen die je hebt kan stellen. Indien gewenst plannen we daarna een gesprek waarin we je klachten en situatie duidelijk in beeld brengen.

Kennis maken met Linde?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Al mijn sessies zullen online via (beeld)bellen plaatsvinden, waar je ook bent. Daarnaast ben ik ook in het weekend beschikbaar. Als je je aanmeldt, kunnen we samen een goed moment kiezen. Ik werk 100% online en gebruik dit juist als kracht om mee te werken! Veel vrijheid en extra mogelijkheden!


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 75,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Na mijn Masteropleiding Gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik meerdere jaren ervaring als psycholoog opgedaan. Daarnaast doe ik actief aan nascholingen en heb ik de cursussen Cognitieve gedragstherapie (VGCT) en EMDR (VEN) gevolgd. Ik ben gespecialiseerd in angstklachten (hoofdzakelijk PTSS), depressie en zelfbeeldproblematiek. Daarnaast richt ik me veel op lichamelijke klachten die te maken kunnen hebben met psychische klachten. Naast de reguliere cognitieve gedragstherapie behandeling werk ik ook met andere methodes, zoals EMDR, ACT, mindfulness en lichaamsgerichte methodes. Zo kiezen we samen voor iets wat bij jou past! Naast mijn werk als psycholoog verbreed ik daarnaast mijn horizon door te reizen en cursussen te blijven volgen.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Linde