Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Lorenza van den Berg

Lorenza van den Berg

Kennis maken met Lorenza?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Je hebt de eerste stap gezet naar psychologische hulp. Lees gerust mijn profiel door en als het je fijn lijkt om met mij kennis te maken dan kan je je onderin vrijblijvend aanmelden. Ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen zodat wij een eerste kennismakingsgesprek kunnen inplannen.

Kennis maken met Lorenza?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Onze afspraken zijn mogelijk op maandag, woensdag of donderdag van 09.00 tot 17.00 uur.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Tijdens mijn therapiesessies bied ik met mijn rustige karakter graag een objectief luisterend oor. Anderzijds hanteer ik een oplossingsgerichte en actieve aanpak door gerichte en uitdagende vragen te stellen, zodat wij samen gedachten kunnen omvormen in meer helpende- en geruststellende gedachten. Ook zal ik door inzet van cognitieve gedragstherapie je begeleiden bij het positiever of realistischer evalueren van eigen gedragingen en omstandigheden. Daarnaast stimuleer ik je om meer stil te staan bij tevredenheid, waardering, en positieve aspecten van het leven. Wil je meer inzicht krijgen in waar je klachten vandaan komen? Wil je leren omgaan met angst, onzekerheid, of een negatief zelfbeeld? Voel je je somber? Of heb je moeite met het toepassen van assertieve vaardigheden? Voor deze klachten pas ik methoden en technieken toe die bij mijn cliënten effectief zijn gebleken en ook wetenschappelijk bewezen effectief zijn. Wanneer je psychologische hulp zoekt voor het verwerken van een traumatische ervaring dan kan ik je helpen met behulp van o.a. EMDR-therapie. Samen zullen wij stilstaan bij het uiten van gevoelens en het onder woorden brengen van gedachten die je mogelijk normaal gesproken voor jezelf houdt of uit de weg gaat. Ik creëer dan ook graag een veilige ruimte waarin deze gevoelens en gedachten gedeeld kunnen worden.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Lorenza