Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Lotti Tetteroo

Lotti Tetteroo

Kennis maken met Lotti?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn complimenten voor het feit dat je hulp durft te vragen! Veranderen is namelijk mogelijk, voor iedereen. Dat doe je natuurlijk zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ook niet in corona tijden want behandeling gaat gewoon door; face to face, via beeldbellen of door middel van wandelsessies. Ik ondersteun je graag met compassie en een concrete actieve aanpak waarbij ik verschillende methoden combineer en op maat aanbied. In mijn behandelingen wordt niet alleen gepraat, ik bied ook oefeningen aan zodat wat je verstandelijk hebt geleerd of al weet, gevoelsmatig kan indalen.

Kennis maken met Lotti?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Wanneer je je aanmeldt, zal ik binnen 24 uur reageren via e-mail om een korte telefonische kennismaking in te plannen. In dit gesprek zal ik je een aantal vragen stellen om in te schatten of mijn aanpak aansluit bij wat jij wenst. Ook kun je in dit gesprek je vragen stellen en voelen of het voor jou klikt. LET OP: verstuur geen privacy gevoelige informatie via e-mail. Ik zal je later uitleggen hoe we beveiligd kunnen e-mailen. Mijn werkdag is op donderdag (van 9:00 uur tot 18:00 uur). Andere dagen/tijdstippen zijn bespreekbaar. De gesprekken zijn mogelijk zowel 100% online als 100% face-to-face in een praktijkruimte (in Utrecht) of tijdens een wandeling. Een combinatie hiervan is uiteraard ook mogelijk. Ik geef behandeling in het Nederlands en Engels. Wegens een intensieve opleiding zal mijn laatste werkdag 19 augustus zijn. Alle behandelingen zullen dan worden afgerond. In week 27 en 28 ben ik met vakantie. Overweeg dus goed of wat je wilt in de tijd die we hebben haalbaar is of overleg met mij via een kennismakingsgesprek. Het is mogelijk om de behandeling te intensiveren met dubbele sessies.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb ruim acht jaar ervaring in de functie van psycholoog. Mijn specialisatie en passie ligt bij de behandeling van trauma. Ik heb ook gewerkt met verslavings- en eetproblematiek. Momenteel werk ik naast Caredate in een GGZ instelling waar ik verschillende angststoornissen behandel, PTSS, depressie, ADHD en persoonlijkheidsproblematiek. Bij mij kun je terecht met lichte tot matige klachten waarbij je kunt denken aan: last van nare ervaringen (PTSS), (sociale) angst, paniekklachten, dwanggedachten en/of -handelingen, somberheid, overspanning, onzekerheid, overmatig piekeren, concentratieproblemen, problemen met plannen en organiseren, moeite met sociale contacten en werk- of studieproblemen. Staan je klachten er niet bij, twijfel je of heb je vragen? Een telefonische kennismaking kan altijd, dit is gratis en vrijblijvend. Zelf ben ik ook niet klachtenvrij door het leven gegaan. Als jong volwassene had ik last van verschillende angsten (waaronder paniekaanvallen) en een negatief zelfbeeld waardoor ik veel te hard werkte en probeerde om alles "perfect" te doen. Wat vermoeiend was dat! In mijn eigen proces heb ik geleerd om met mijn angsten om te gaan waardoor ze uiteindelijk zijn verdwenen. Daarnaast leerde ik mijzelf veel meer op waarde te schatten en de lat wat lager te leggen waardoor ik veel meer ben gaan ontspannen en juist beter ging presteren. Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is patronen te doorbeken en daar help ik je graag bij. Dit doe ik vanuit gelijkwaardigheid met een transparante werkwijze waarbij ik mijn persoonlijke ervaringen en mijn vakkennis gebruik. Door cliënten wordt ik als zachtaardig, geduldig en begripvol ervaren waarbij ik ook begrens en je een spiegel voorhoud. De technieken die ik inzet om jou te helpen, zijn cognitieve gedragstherapie (CGt), EMDR en elementen uit de schematherapie. Dit kan aangevuld worden met andere (trauma) verwerkingstechnieken en elementen uit de acceptance and commitment therapie (ACT). Ik werk ook met coachtechnieken zoals Voice Dialogue en opstellingen. N.B. Een volwaardige schematherapie is niet mogelijk in de Basis GGZ waarbinnen ik werk. Hiervoor is de Specialistische GGZ meer geschikt.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Lotti