Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Maartje Hartman

Maartje Hartman

Kennis maken met Maartje?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Persoonlijke, praktische en doelgerichte hulp. Ik bied online therapie door middel van beeldbellen op jouw gewenste moment in jouw vertrouwde omgeving. Flexibiliteit in de afspraken en persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk binnen mijn behandelingen. Ik neem binnen 24 uur contact met je op om een korte kennismaking te plannen. In dit gesprek bekijken we hoe ik je verder kan helpen en plannen we mogelijk een intakegesprek. In het intakegesprek zullen we uitgebreider kennismaken, jouw hulpvraag verhelderen en omzetten in doelen. Met deze doelen gaan we dan vervolgens aan de slag. Vrijwel iedereen ervaart wel eens een periode in zijn leven waarin je niet lekker in je vel zit. Je kunt je bijvoorbeeld somber, angstig of gespannen voelen. Deze periodes horen bij het leven en gaan vaak vanzelf over. Soms duurt dit echter te lang, of heb je er erg veel last van. Dan kunnen gesprekken met iemand die naar je luistert en met je meedenkt heel helpend zijn. Ik vind het belangrijk dat therapie toegankelijk en laagdrempelig is. Naast een luisterend oor en begrip en erkenning vind ik ook doelgerichtheid in de gesprekken van belang. Daarom streef ik er naar dat je met praktische tools zelf aan de slag kunt, zodat je snel weer meer grip op je leven ervaart.

Kennis maken met Maartje?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

online op jouw gewenste tijd


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 97,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben een ervaren behandelaar o.a. op het gebied van angst, trauma, stress en burn-out klachten, piekeren, stemmingsklachten, rouw, en negatief zelfbeeld. Ik maak gebruik van evidence based technieken zoals bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie en EMDR. Ook heb ik veel ervaring het toepassen van mindfulness, oplossingsgerichte therapie en schrijftherapie. Ik vind het belangrijk dat de behandeling bied wat jij nodig hebt onafhankelijk van welke therapie er gebruik gemaakt wordt.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: minder dan 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week