Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Margreet Doorn op den Akker

Margreet Doorn op den Akker

Kennis maken met Margreet?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Margreet Doorn en ik help je graag verder. Ik bel je binnen 24 uur op voor een eerste telefonische kennismaking. Ik ga dan na wat je hulpvraag is en wat ik kan bieden en leg je ook uit hoe het werkt bij Caredate. Mocht ik je niet kunnen bereiken, dan stuur ik een mailbericht en probeer ik het later nog eens.

Kennis maken met Margreet?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik huur mijn praktijkruimte bij jou in de buurt (coachhuis) of we spreken ergens anders af of bij je thuis zoals je wilt. We kunnen samen aan de slag wanneer het jou uitkomt!


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 125,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 135,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met depressie, angsten, burn-out, stress, relatieproblemen, psyche & zwangerschap of chronische somatische ziekten zoals reuma, huidziekten, kanker en andere ziekten. Ik heb een brede en maatschappelijke ervaring met betrekking tot gezondheid. Ik studeerde onder andere psychologie (richting gezondheidspsychologie) en volgde veel opleidingen op het gebied van medisch maatschappelijk werk, maatschappelijke vraagstukken en beleid en heb jarenlange ziekenhuiservaring.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 4 weken