Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Marieke Gerkema

Marieke Gerkema

Kennis maken met Marieke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Marieke Gerkema en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mail adres hebt ingevuld, bel ik je zo spoedig mogelijk, tijdens werkdagen vaak binnen 24 uur. Tijdens deze telefonische kennismaking kunnen we samen kijken of het ‘klikt’ en of ik je verder kan helpen. Ik ben één van de psychologen die meedoen in het kader van het Mi-care onderzoek, voor mensen met klachten na een IC-opname.

Kennis maken met Marieke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

MOMENTEEL DUURT HET VANWEGE ZIEKTE (Long COVID) LANGER DAN ANDERS VOOR IK OP BERICHTEN REAGEER De gesprekken vinden meestal plaats in mijn praktijk in Lent; in overleg kunnen deze ook ergens anders plaatsvinden, bijvoorbeeld bij jou thuis. Ik ben beschikbaar op dinsdag en donderdag, andere momenten eventueel in overleg.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out of relatieproblemen. Sinds 1996 heb ik mijn eigen praktijk voor therapie en coaching. Hiernaast heb ik zes jaar gewerkt in een psychologenpraktijk in de BasisGGZ. Naast particulieren komen er vanaf het begin ook veel door de werkgever doorverwezen cliënten, met name als het gaat om burn-out klachten of andere werkgerelateerde vragen. Na mijn doctoraal klinische psychologie heb ik een specialistische opleiding tot cliëntgericht psychotherapeut gevolgd, de postacademische opleiding tot ZKM-coach en een EMDR-opleiding. Met mijn psychotherapie-opleiding ben ik erkend lid geworden van de VPEP: de vereniging voor Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Marieke