Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Mark Alves

Mark Alves

Kennis maken met Mark?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Een psycholoog die er niet omheen draait. Ik kan confronterend zijn en cliënten waarderen de directe aanpak. Soms is het nodig om iemand aan het werk te krijgen. Om dat zetje te geven, om een deur te openen of iemand een spiegel voor te houden. Ik praat niet vanzelfsprekend met je mee, ik neem niet vanzelfsprekend jouw blik op de wereld over. Juist niet. Ik weet inmiddels uit ervaring dat cliënten het waarderen dat ze én uitgedaagd worden, én dat dat gebeurt in een rustige, veilige omgeving. Juist die combinatie spoort vaak aan tot het zetten van grote, soms moeilijke, stappen.

Kennis maken met Mark?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Kantoordagen (ma-vr) en -tijden (9:00 - 17:00) op Graaf Hendrik 3 plein 29 in Breda


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 145,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik zet onder andere ACT (acceptance and commitment therapy) / Cognitieve Gedragstherapie / Relatietherapie / EMDR en TA in bij verschillende klachten zoals PTSS, somberheidsklachten, angst- en paniekklachten, ADHD, Autisme, relatiegerelateerde klachten, werkgerelateerde klachten zoals burnout en overspanning, maar ook bij bijvoorbeeld zingevingsvraagstukken.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken