Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Marloes Beaard

Marloes Beaard

Kennis maken met Marloes?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Onzekerheid, een laag zelfbeeld of sociale angst kan je leven flink beperken. Zo kun je bijvoorbeeld negatieve overtuigingen over jezelf ontwikkelen, jezelf strenge ‘regels’ opleggen en moeilijke situaties uit de weg gaan. Dit zijn vaak hardnekkige patronen die kunnen ontstaan als reactie op moeilijke ervaringen. Ik kan je helpen om meer afstand te nemen van je angstige gedachten en gevoelens. Je leren vriendelijker te worden voor jezelf, zodat je jezelf niet meer constant veroordeelt. En je helpen ‘uit je hoofd’ te komen, het leven weer in. *** Met het ouder worden, kunnen weer andere onzekerheden optreden. Onzekerheid of angst om de grip op het leven te verliezen kan voorkomen. Bijvoorbeeld bij toenemende problemen met het denkvermogen. Somberheid en rouw om het verlies van dierbaren of verlies van mogelijkheden kunnen ook in deze fase van het leven ontstaan. Samen kunnen wij aan de slag gaan om je eigen regie weer terug te vinden. Neem je het (moedige!) besluit om bij mij in therapie te gaan, dan zal ik binnen 24 uur telefonisch contact met je opnemen.

Kennis maken met Marloes?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ontvang je graag in mijn praktijkruimte in Hilversum. Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag van 9.00 tot 18.00 uur en op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur. Daarnaast behoren online behandeling via beeldbellen of blended behandeling (een combinatie van face to face en online) tot de mogelijkheden. Mijn sessies duren over het algemeen 60 minuten.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 97,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 97,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ook ik ben niet gevrijwaard gebleven van onzekerheid. De ervaring die ik heb opgedaan in het omgaan hiermee, kan ik meenemen in jouw behandeling. Echter alleen wanneer dit iets toevoegt. Het draait immers om jou. Naast deze levenservaring, heb ik professionele ervaring opgedaan door het volgen van de studie Gezondheidspsychologie. Na het cum laude behalen van mijn diploma heb ik in verschillende zorginstellingen gewerkt. In mijn eigen praktijk behandel ik sinds 3 jaar mensen met problematiek rondom onzekerheid, trauma, angst, zelfbeeld en stemming. Blijven ontwikkelen als therapeut (en als mens) is voor mij erg belangrijk. Zo heb ik verschillende bijscholing gevolgd over trauma zoals EMDR, de basis- en vervolgopleiding Acceptance and Commitment Therapy en bijscholing over lichaamsgerichte therapie. Lichaamsgericht werken betekent dat de informatie die jouw lichaam verschaft meegenomen wordt in de behandeling (geen aanraking). Je kunt daarnaast bij me terecht met klachten zoals onzekerheid, laag zelfbeeld, sociale angst of faalangst. Ook ben ik gespecialiseerd in het behandelen van ouderen met klachten zoals depressie, angst of verwerking van rouw.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Marloes