Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Marloes Beaard

Marloes Beaard

Kennis maken met Marloes?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Onzekerheid, een laag zelfbeeld, het moeilijk aangeven van grenzen of sociale angst kunnen je leven flink beperken. Dit zijn hardnekkige klachten, die kunnen zijn ontstaan als reactie op moeilijke ervaringen in het verleden. In een poging om 'fouten' die tot afwijzing leiden te vermijden ontwikkel je een interne criticus die non-stop door kan gaan. Deze criticus kan je strenge regels opleggen en ervoor zorgen dat je moeilijke situaties uit de weg gaat. Doordat op deze manier ervaringen uitblijven die je lage eigenwaarde tegenspreken, ontstaat een vicieuze cirkel. Je komt terecht in overlevingspatronen. Samen kunnen we de hardnekkige patronen die je belemmeren in kaart brengen en zodanig omvormen dat je dichter bij jezelf komt te staan. Ik kan je helpen om moeilijke situaties uit het verleden te verwerken, zodat je verleden niet je toekomst wordt. Daarnaast kan ik je begeleiden in het omgaan met belemmerende gedachten en emoties. We kunnen aan de slag om je te leren vriendelijker te worden voor jezelf, zodat je jezelf niet meer constant veroordeelt. En je helpen ‘uit je hoofd’ te komen, het leven weer in. Neem je het (moedige!) besluit om bij mij in therapie te gaan, dan zal ik zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen.

Kennis maken met Marloes?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag van 9.00 tot 18.00 uur, en op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur. De sessies kunnen face to face plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Hilversum. Het online laten plaatsvinden van de sessies via beeldbellen is tevens mogelijk. Mijn sessies duren over het algemeen 60 minuten.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 100,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ook ik ben niet gevrijwaard gebleven van onzekerheid. De ervaring die ik heb opgedaan in het omgaan hiermee, kan ik meenemen in jouw behandeling. Echter alleen wanneer dit iets toevoegt. Het draait immers om jou. Naast deze levenservaring, heb ik professionele ervaring opgedaan door het volgen van de studie Gezondheidspsychologie. Na het cum laude behalen van mijn diploma heb ik in verschillende zorginstellingen gewerkt. In mijn eigen praktijk behandel ik sinds 4 jaar mensen met problematiek rondom onzekerheid, (vroegkinderlijk) trauma, angst, zelfbeeld, stemming en rouw. Blijven ontwikkelen als therapeut (en als mens) is voor mij erg belangrijk. Zo heb ik verschillende bijscholing gevolgd zoals EMDR (traumaverwerking), de basis- en vervolgopleiding Acceptance and Commitment Therapy en bijscholing over lichaamsgerichte therapie. Lichaamsgericht werken betekent dat de informatie die jouw lichaam verschaft meegenomen wordt in de behandeling (geen aanraking). Verder werk ik met invloeden uit de schematherapie en imaginaire rescripting. Ik werk niet volgens een standaardprotocol maar onderzoek samen met jou wat jij nodig hebt.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd