Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Marloes Beaard

Marloes Beaard

Kennis maken met Marloes?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Onzekerheid, een laag zelfbeeld of sociale angst kan je leven flink beperken. Zo kun je bijvoorbeeld negatieve overtuigingen over jezelf ontwikkelen, jezelf strenge ‘regels’ opleggen en moeilijke situaties uit de weg gaan. Ik kan je helpen om meer afstand te nemen van je angstige gedachten en gevoelens. Je leren vriendelijker te worden voor jezelf, zodat je jezelf niet meer constant veroordeelt. En je helpen ‘uit je hoofd’ te komen, het leven weer in. *** Met het ouder worden, kunnen weer andere onzekerheden optreden. Onzekerheid of angst om de grip op het leven te verliezen kan voorkomen. Bijvoorbeeld bij toenemende problemen met het denkvermogen. Somberheid en rouw om het verlies van dierbaren of verlies van mogelijkheden kunnen ook in deze fase van het leven ontstaan. Samen kunnen wij aan de slag gaan om je eigen regie weer terug te vinden. Neem je het (moedige!) besluit om bij mij in therapie te gaan, dan zal ik binnen 24 uur telefonisch contact met je opnemen.

Kennis maken met Marloes?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ontvang je graag in mijn praktijkruimte in Almere of Hilversum. Op maandag werk ik in Almere (wijk Randstad) van 9.00 tot 18.00 uur en op dinsdag in Hilversum van 13.00 tot 18.00 uur. Daarnaast behoort online behandeling via beeldbellen of blended behandeling (een combinatie van face to face en online) tot de mogelijkheden. Van 2 t/m 13 augustus ben ik afwezig vanwege vakantie.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ook als psycholoog ben ik niet gevrijwaard gebleven van onzekerheid. De ervaring die ik heb opgedaan in het omgaan hiermee, kan ik meenemen in jouw behandeling. Echter alleen wanneer dit iets toevoegt. Het draait immers om jou. Naast deze levenservaring, heb ik professionele ervaring opgedaan door het volgen van de studie Gezondheidspsychologie. Tijdens mijn studie heb ik mensen (van jong tot oud) online begeleid tijdens moeilijke periodes in hun leven. Na het cum laude behalen van mijn diploma heb ik in verschillende zorginstellingen gewerkt. Hier heb ik ouderen behandeld met uiteenlopende psychologische problematiek, zoals angst- en stemmingsstoornissen. In mijn eigen praktijk behandel ik mensen met problematiek rondom onzekerheid. Ik ben gecertificeerd psycholoog NIP. Blijven ontwikkelen als therapeut (en als mens) is voor mij erg belangrijk. Zo heb ik verschillende bijscholingscursussen gevolgd zoals de cursus Acceptance and Commitment Therapy. Je kunt bij me terecht met klachten zoals onzekerheid, laag zelfbeeld, sociale angst of faalangst. Ook ben ik gespecialiseerd in het behandelen van ouderen met klachten zoals depressie, angst of verwerking van rouw.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Marloes