Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Marly Sinke

Marly Sinke

Kennis maken met Marly?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Ik wil je graag begeleiden om zelf de regie over je leven terug te krijgen en beter te leren omgaan me de tegenslagen die het leven soms biedt. Oftewel: 'Difficult roads often lead to beautiful destinations' Mijn naam is Marly Sinke. Ik ben opgegroeid in Brabant en rond mijn 20e verhuisd naar het mooie Gorinchem. Cliënten geven vaak terug dat ik zonder oordeel kan luisteren, empathisch ben, positief en transparant. Ik vind het heel belangrijk dat jij je veilig voelt, wederzijds respect is hierin een belangrijk uitgangspunt. Werken met mensen en tegenslagen ombuigen naar lessen waar je als mens van kan groeien vind ik het allermooiste. Daarbij vind ik het belangrijk dat we kijken naar wat jouw behoeftes zijn in de behandeling, want iedere persoon is uniek en mooi op zijn of haar manier!

Kennis maken met Marly?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Op de dinsdag. De intake vindt plaats op locatie in Gorinchem, behandeling vind wandelend plaats in het Lingebos in Gorinchem .


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb mijn master in de Klinische Psychologie aan de universiteit van Tilburg behaald en heb daaropvolgend enkele jaren bij een vrijgevestigde psychologenpraktijk gewerkt als psycholoog en praktijkmanager. De afgelopen jaren heb ik verschillende bijscholingen binnen de Psychologie gevolgd: Cognitieve Gedragstherapie, Narcisme-opleiding en rTMS bij depressie en EMDR bij traumaklachten (waaronder PTSS). Mijn omgeving omschrijft mij als warm, iemand die sterk in haar schoenen staat, authentiek en eerlijk. Ik heb ervaring binnen de BGGZ & SGGZ met zowel volwassenen als jeugdigen. Specialisaties: cognitieve gedragstherapie, depressie, sociale angst, paniek & eenmalig of meervoudig trauma (niet complex), EMDR.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week