Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Marly Sinke

Marly Sinke

Kennis maken met Marly?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

OP DIT MOMENT BEN IK MET ZWANGERSCHAPSVERLOF TOT EIND DECEMBER Ik wil je graag begeleiden om zelf de regie over je leven terug te krijgen en beter te leren omgaan me de tegenslagen die het leven soms biedt. Oftewel: 'Difficult roads often lead to beautiful destinations' Mijn naam is Marly Sinke. Ik ben opgegroeid in Brabant en rond mijn 20e verhuisd naar het mooie Gorinchem. Cliënten geven vaak terug dat ik zonder oordeel kan luisteren, empathisch ben, positief en transparant. Ik vind het heel belangrijk dat jij je veilig voelt, wederzijds respect is hierin een belangrijk uitgangspunt. Werken met mensen en tegenslagen ombuigen naar lessen waar je als mens van kan groeien vind ik het allermooiste. Daarbij vind ik het belangrijk dat we kijken naar wat jouw behoeftes zijn in de behandeling, want iedere persoon is uniek en mooi op zijn of haar manier!

Kennis maken met Marly?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Op afspraak, ik maak vooral gebruik van wandeltherapie: 'practice what you preach'. Niet praten over..., maar doen! Cliënten zijn erg te spreken over deze manier van therapie. Ik vertel je er graag meer over! Is dit een drempel voor je? Uiteraard is het ook mogelijk om een face to face afspraak op locatie in te plannen of online therapie.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb mijn master in de Klinische Psychologie aan de universiteit van Tilburg behaald en heb daaropvolgend enkele jaren bij een vrijgevestigde psychologenpraktijk gewerkt als psycholoog en praktijkmanager. De afgelopen jaren heb ik verschillende bijscholingen binnen de Psychologie gevolgd: Cognitieve Gedragstherapie, Narcisme-opleiding en rTMS bij depressie en EMDR bij traumaklachten (waaronder PTSS). Mijn omgeving omschrijft mij als warm, iemand die sterk in haar schoenen staat, authentiek en eerlijk. Ik heb ervaring binnen de BGGZ & SGGZ met zowel volwassenen als jeugdigen. Specialisaties: wandeltherapie, cognitieve gedragstherapie, depressie, sociale angst, paniek & eenmalig of meervoudig trauma (niet complex), EMDR & schematherapie.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Marly