Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Mehmet Gunes

Mehmet Gunes

Kennis maken met Mehmet?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Binnen de hulpverlening staat de behandelrelatie centraal; waarin je een klik ervaart met de behandelaar en je oprecht gehoord en begrepen voelt. Als de kwaliteit van het contact op de voorgrond staat, krijg je veel betere resultaten. Het inzetten van mijzelf als mens, zijn een middel om jouw te helpen aan je herstel. Ik leer net zo veel van het bieden van een behandeling, dit maakt iedereen weer uniek voor mij en het werk weer erg interessant. Samen kunnen we kijken naar de oorzaak van je klachten en de factoren die je klachten standhouden. Denk aan waarom je 'doet wat je doet' en wat de functie is van dit gedrag. Gekoppeld aan een hulpvraag proberen we dit te vertalen naar een succesvolle behandeling.

Kennis maken met Mehmet?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn behandelingen vinden voornamelijk plaats in Dordrecht. Eventueel ook in Rotterdam en Ede. Daarnaast is het ook mogelijk om online aan de slag te gaan, al heeft face-to-face mijn voorkeur.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 145,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb ervaring in de Basis en Gespecialiseerde GGZ met Angst- en Stemmingsklachten. Ik werk met Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en heb ik ervaring met het behandelen van trauma's middels EMDR (ik maak gebruik van de lichtbalk). Tevens heb ik affiniteit met behandeling van AD(H)D klachten en ervaring met loopbaanbegeleiding en hulp bij zingevingsvragen. Daarnaast ben ik Cognitief Gedragstherapeut VGCt i.o. Mijn ingezette EMDR is VEN erkend.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week