Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Meral Soydas

Meral Soydas

Kennis maken met Meral?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Meral en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mailadres achterlaat, doe ik mijn best om binnen 24 uur contact met je op te nemen voor een gratis telefonische kennismaking. In dit gesprek zal ik je een aantal vragen stellen om je hulpvraag helder te krijgen en samen te bepalen of ik je kan helpen. Als we besluiten samen verder te gaan, kunnen we direct een eerste afspraak inplannen. Ik doe alleen behandeling in het Nederlands

Kennis maken met Meral?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Er zijn verschillende opties qua locatie. Ik werk veel met wandelsessies: in Utrecht in de omgeving van een park of langs de singel, net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Dit wissel ik indien nodig af met gesprekken in een praktijkruimte in Utrecht. Ook is het mogelijk de sessies online, via videobellen te doen. Jij kunt dan gewoon vanuit thuis (of elders) de sessie doen. Ik heb hier ruime ervaring mee en dit werkt heel fijn! Afspraken kunnen op dinsdag of woensdag. In overleg is een ander moment ook mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben opgeleid als psycholoog aan de Universiteit van Utrecht. Daarna heb ik de post academische opleiding tot sportpsycholoog gevolgd. Ik heb de afgelopen 10 jaar in meerdere organisaties gewerkt in de Basis GGZ en de specialistische GGZ met zeer uiteenlopende klachten. Ik heb de meeste ervaring opgedaan met klachten op het gebied van zelfbeeld, angst, identiteit en eetproblematiek. Van mijn pubertijd tot halverwege mijn studietijd heb ik zelf een eetstoornis gehad. Mijn zelfbeeld was negatief, ik schaamde me zo voor mijn klachten dat ik er met niemand over durfde te praten en ik voelde me jarenlang somber en angstig. Het herstelproces heeft me veel geleerd over wie ik ben als mens en waar mijn kwetsbaarheden en krachten liggen. Mijn eigen ervaring in het worstelen met jezelf en mijn werkervaring hebben geleid tot een persoonlijke, open en gelijkwaardige manier van contact maken in mijn behandelingen. De relatie met jou als client staat daarom centraal. In mijn behandelingen maak ik gebruik van diverse behandeltechnieken. De basis is client-centeren therapy, en ik werk veel vanuit de positieve en oplossingsgerichte psychologie, maar ook met mindfulness en cognitieve gedragstherapie. Ik geloof dat alle wijsheid om ons zo optimaal mogelijk te voelen en te gedragen al in ons zit (zelfhelend vermogen), maar dat we het soms verleerd zijn om te voelen wat we werkelijk nodig hebben. En hier af en toe wat hulp van buitenaf bij nodig hebben. Daar is niks mis mee! Ik nodig je graag uit om samen op onderzoek uit te gaan naar wat jij op dit moment nodig hebt.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd