Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Meral Soydas

Meral Soydas

Kennis maken met Meral?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Meral en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mailadres achterlaat, doe ik mijn best om binnen 24 uur contact met je op te nemen voor een gratis telefonische kennismaking. In dit gesprek zal ik je een aantal vragen stellen om je hulpvraag helder te krijgen en samen te bepalen of ik je kan helpen. Als we besluiten samen verder te gaan, kunnen we direct een eerste afspraak inplannen. Ik doe alleen behandeling in het Nederlands

Kennis maken met Meral?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Er zijn verschillende opties qua locatie. Ik werk veel met wandelsessies: in Utrecht in de omgeving van een park of langs de singel, net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Ook heb ik een praktijkruimte in Utrecht Oost waar we gebruik van kunnen maken. Daarnaast is het mogelijk de sessies online, via videobellen te doen. Jij kunt dan gewoon vanuit thuis (of elders) de sessie doen. Ik heb hier ruime ervaring mee en dit werkt heel fijn! Uiteraard kan een combinatie van deze opties ook. Afspraken kunnen op maandag en woensdag.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Graag vertel ik je iets meer over wie ik ben en mijn achtergrond zodat je hopelijk kunt inschatten of je bij mij aan het juiste adres bent. Ik ben opgeleid als psycholoog aan de Universiteit van Utrecht. Daarna heb ik de post academische opleiding tot sportpsycholoog gevolgd. Ik heb de afgelopen 10 jaar in meerdere organisaties gewerkt in de Basis GGZ en de specialistische GGZ met zeer uiteenlopende klachten. Ik heb veel ervaring opgedaan met klachten op het gebied van: zelfbeeld angst burnout rouw identiteitsvraagstukken (wie ben ik, waar word ik gelukkig van?) eetproblematiek somberheid Van mijn pubertijd tot halverwege mijn studietijd heb ik zelf een eetstoornis gehad. Mijn zelfbeeld was negatief, ik schaamde me zo voor mijn klachten dat ik er met niemand over durfde te praten en ik voelde me jarenlang somber en angstig. Het herstelproces heeft me veel geleerd over wie ik ben als mens en waar mijn kwetsbaarheden en krachten liggen. Mijn eigen ervaring in het worstelen met jezelf en mijn werkervaring hebben geleid tot een persoonlijke, open en gelijkwaardige manier van contact maken in mijn behandelingen. De relatie met jou als client staat daarom centraal. In mijn behandelingen maak ik gebruik van diverse behandeltechnieken. Ik werk veel vanuit de positieve en oplossingsgerichte psychologie, maar ook met mindfulness en cognitieve gedragstherapie. Ik kijk altijd samen met jou wat het beste aansluit en wat je op dat moment nodig hebt. Ik ben praktisch ingesteld en en houd er van om inzichten concreet te maken en de vertaalslag te maken naar je dagelijkse leven. Ik geloof dat we gelukkiger zijn wanneer we leren om af en toe ongelukkig te zijn. Pieken en dalen zullen altijd een onderdeel van het bestaan zijn. Tegenslag en problemen horen er nou eenmaal bij. Het nastreven van een leven zonder pijn levert in mijn ogen juist strijd en een toename van nare gevoelens op. Wanneer je leert om te gaan met de momenten dat het tegenzit en de minder prettige gevoelens kunt verdragen en zien als indicator in plaats van ze enkel te vermijden of weg te willen maken wordt het leven aan alle kanten rijker, intenser, en zinvoller. Door jezelf te leren kennen, inzicht te krijgen in eigenschappen en patronen die je belemmeren, maar juist ook te kijken naar je krachten en talenten kun je zo goed mogelijk leren met de lastige kanten van het leven (en jezelf ;-)) om te gaan. Dat is wat ik een betekenisvol leven noem Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen als je meer wil weten of een vraag hebt!


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Meral