Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Naima el Hannouche

Naima el Hannouche

Kennis maken met Naima?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom. Mijn doel is om jou weer regie te geven over jouw denken, voelen en handelen en dat je ondanks de klachten en uitdagingen in je leven weer voldoende tools en zelfvertrouwen hebt om hiermee aan de slag te gaan. Ik maak waar nodig gebruik van verschillende behandeltechnieken uit de cognitieve gedragstherapie en behandel ook enkelvoudige trauma´s met behulp van EMDR. De basis blijft echter jouw hulpvraag. Hierin hou ik indien nodig en gewenst rekening met jouw culturele en/of religieuze achtergrond. De behandeling kan indien gewenst ook plaatsvinden in het Engels of Marokkaans-Berbers (Noord).

Kennis maken met Naima?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Op vrijdagen ontvang ik je graag in mijn praktijkruimte in Rotterdam Noordwest. In overleg zijn er ook mogelijkheden voor online behandelen op andere dagen en tijdstippen.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik werk ruim 14 jaar als psycholoog en heb ervaring in het behandelen van kinderen, jongeren en volwassenen. Ik heb gewerkt in de verschillende lagen binnen de geestelijke gezondheidszorg: als poh-ggz, binnen de Basis GGZ alsook in de specialistische GGZ. Naast mijn praktijkervaring heb ik in deze periode ook diverse opleidingen en cursussen afgerond waaronder cognitieve gedragstherapie, interpersoonlijke psychotherapie en EMDR. In mijn behandelingen staat de cliënt centraal en is de onderlinge band de basis van een goede samenwerking en dus voor mij van essentieel belang. Ik maak naar gelang de doelen van cliënten gebruik van verschillende technieken en behandelmethoden.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Naima