Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Nicki Mano

Nicki Mano

Kennis maken met Nicki?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Er zit je iets dwars en je zoekt naar een oplossing voor je klachten. Daarbij kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Goed dat je hiervoor openstaat! Vertel mij je verhaal en laat mij je helpen Of je nu kampt met relatieproblemen, chronische pijn, angsten, depressies, trauma, burn-out klachten of een negatief zelfbeeld: ik help je op weg naar rust, mentale gezondheid en geluk. Ik beschik over veel kennis en ervaring met diverse behandelmethoden. Hierdoor kan ik, afhankelijk van jouw unieke omstandigheden het beste behandelplan voor jou opstellen en toepassen: Wat heb jij nodig? Daarnaast geef ik mindfulness training op de authentieke wijze.

Kennis maken met Nicki?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ontvang cliënten op maandag tot en met woensdag in mijn praktijk aan de Poolzeestraat 5 in Lelystad. Op donderdag en vrijdag ontvang ik cliënten in mijn praktijk aan de Koningstraat 91 in Afferden (gemeente Druten). Beide praktijken hebben gratis parkeer mogelijkheid.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 105,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 130,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Mijn naam is Nicki Mano, voluit Nicki Manokulanunta, en ik ben geboren en opgegroeid in Thailand. Daar ontdekte ik al op jonge leeftijd de kracht van meditatie en mijn voorliefde voor filosofie. Tijdens mijn studie Japans maakte ik de overstap naar het vakgebied waar mijn hart ligt: psychologie. Als arbeids- en organisatiepsycholoog combineer ik mijn passie voor filosofie met die voor loopbaanplanning. Als ervaren psycholoog run ik inmiddels al jaren mijn eigen praktijk. Daarmee ben ik de eerste én enige Thaise psycholoog in Nederland. In mijn behandelingen komen mijn Thaise en Nederlandse achtergrond samen. En juist doordat die twee culturen elkaar aanvullen en versterken, kan ik me richten op jouw hele systeem. De westerse behandelmethoden richten zich op denken en doen, en de oosterse benadering focust op luisteren en voelen. Een behandeling in mijn praktijk is daarmee zachter, met meer gevoel en geduld. En dat merk je. Na mijn komst naar Nederland studeerde ik kinder- en jeugdpsychologie, waarna ik startte met cognitieve gedragstherapie en psychotherapie. Mijn expertise komt goed van pas bij mijn werk als klassiek psycholoog. Die ervaring heb ik ook toegepast bij mijn werk in een jeugdgevangenis, en het is de ideale achtergrond om Thaise en Aziatische Nederlanders te helpen.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 3 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken