Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Niels Nederveld

Niels Nederveld

Kennis maken met Niels?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom, ik ben Niels Nederveld en ik help je graag verder. Mogelijk voel je je somber, ervaar je spanning, nare gedachten en/of fysieke pijn. Het zit even behoorlijk tegen en je weet niet hoe je hieruit kan komen. Onze natuurlijke insteek is om alles wat vervelend voelt zo snel mogelijk buiten de deur te zetten om weer pijnvrij door het leven te kunnen gaan. Ik gun jou en een ieder dat van harte. Helaas werkt het niet altijd zo simpel en zijn sommige zaken behoorlijk hardnekkig. Er van afkomen lukt simpelweg niet en dat is om verdrietig, boos of bang van te worden. Ik wil je graag helpen om beter met je gedachten, gevoelens en ervaringen om te gaan.

Kennis maken met Niels?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Op mijn locatie in Utrecht (Jagerskade 17B) kun je bij mij terecht op de maandag, dinsdag en donderdag. Overige tijdstippen op overleg.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Mijn doel is om je mentaal veerkrachtiger te maken zodat je niet alleen je huidige klachten kunt hanteren, maar ook dat wat het leven nog verder op je pad gaat brengen. Ik doe dat in verbinding en vanuit gelijkwaardigheid. Niet als een expert die jou gaat vertellen wat je moet doen, maar als iemand die net als jij tegen dingen aanloopt in het leven. Tijdens de therapie ben ik soms confronterend en leg ik graag de pijnpunten bloot. Verder gebruik ik voorbeelden, opdrachten en humor zodat je het niet alleen snapt, maar het juist ook voelt en de behandeling niet alleen maar zwaar is. Ik heb het psychologisch werk vanuit verschillende functies leren kennen. Zo heb ik een aantal jaar gewerkt als selectiepsycholoog voor de politie waar ik o.a. psychologisch onderzoek heb gedaan naar de stressbestendigheid en emotionele belastbaarheid van aspirant politieagenten, recherchekundigen, speciale eenheden en douanes. Veel van mijn behandelervaring (meer dan 5 jaar) heb ik opgedaan in de revalidatie waar ik heb gewerkt met cliënten die chronische pijn- en vermoeidheidsklachten hebben en onderliggende psychische problematiek. Ik heb veel gewerkt met aandacht gerichte cognitieve therapie (mindfulness), cognitieve gedragstherapie, ACT en EMDR. Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring als psycholoog. Ik heb met verschillende therapievormen mogen werken en heb een voorliefde om te werken vanuit de ACT (Acceptance and Commitment Therapy) methodiek. Het spreekt mij met name aan omdat de boodschap zo helder en eerlijk is: het leven ga je niet door zonder kleerscheuren en waar het om gaat is dat je met de ups en downs om kunt gaan met de koers op wat voor jou waardevol is.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Niels