Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Niels Siebelt

Niels Siebelt

Kennis maken met Niels?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Van harte welkom. Mijn naam is Niels Siebelt en ik kijk graag met je mee. Wanneer je contact met opzoekt zal ik je zo snel mogelijk te woord staan. Dan kijken we naar de vraag die je hebt en wanneer we een eerste afspraak zouden kunnen inplannen, dit lukt vaak binnen een week. Mocht ik je geen passende hulp kunnen bieden, dan zal ik mijn best doen om je door te verwijzen naar de geschikte hulpverlener.

Kennis maken met Niels?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk 100% online. Dit kan wat vragen oproepen of even wennen zijn, de ervaring is echter dat het vaak net zo goed werkt als face-to-face afspraken.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 89,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 99,-.


Mijn ervaring en specialisatie

In mijn studietijd las ik veel artikelen waarin werd gekeken naar de mens als geheel, dit in groot contrast tot de meer gangbare methoden die puur probleemgericht werken. Deze zienswijze triggerde mij om na mijn bachelor de master positieve psychologie te volgen. Iets wat voelde als thuiskomen. Diverse opleidingen en cursussen kleurden mijn levenservaring en brachten een verbreding aan in mijn vakkennis. Maar ook in mijn positie als psycholoog kreeg ik steeds meer helderheid over de invulling van mijn therapie. Ik weet ondertussen dat het belangrijk is om in contact te komen met je gevoel. In mijn sessies begeleid ik je daarbij. Daarnaast kijk ik met je mee om te doorzien waar je in vastlopen, en welke mentale patronen daaraan ten grondslag liggen. Anders naar gedachten leren kijken om verder te komen, dat is de rode draad in mijn praktijk. Hierbij gebruik ik methodes als ACT en EMDR. Hiermee behandel ik onder andere angst- en somberheidsklachten, depressie en problemen rondom werk.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Niels