Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Pepijn van der Hulle

Pepijn van der Hulle

Kennis maken met Pepijn?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Je kunt bij mij terecht met alle voorkomende psychische klachten, en ik kan je ook bijstaan als je het gevoel hebt vast te zitten in moeilijke keuzes. Neem gerust contact met me op voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Ik reageer meestal binnen 24 uur.

Kennis maken met Pepijn?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik voer de gesprekken online, via beeldbellen, dus het maakt niet uit waar je je bevindt. Het enige dat je nodig hebt is een smartphone, tablet of computer. Qua tijden ben ik vrij flexibel, in overleg kan ik ook ’s avonds of in het weekend afspreken. Ik kan doorgaans binnen een week een kennismakingsgesprek inplannen.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in online therapie en ik werk met alle voorkomende psychische klachten, zoals somberheid, angst, trauma, (werkgerelateerde) stress, ADHD en laag zelfbeeld. Ik maak in mijn therapie gebruik van een moderne en zeer cliëntgerichte methode, de Method of Levels, met daarnaast elementen van mindfulness. Ik heb geleerd dat psychische klachten vrijwel altijd een normale reactie zijn op een complexe situatie. Deze klachten zijn vaak volledig op te lossen, of anders in ieder geval aanzienlijk te verminderen, door de oorzaak ervan goed te onderzoeken en alle daarbij behorende gedachten en gevoelens de ruimte te geven. Mijn expertise is om je daarin bij te staan. Ik ben niet mijn hele werkzame leven psycholoog geweest. Die keuze heb ik heel bewust gemaakt na wat slingerwegen en zijpaden. Ik heb twee masterdiploma’s, in de rechten en in de psychologie, en ik heb ruime ervaring als leidinggevende in verschillende soorten organisaties, in zowel binnen- als buitenland. Mijn uiteindelijke keuze voor de psychologie kwam voort uit mijn alsmaar groeiende interesse in het individu, en mijn liefde voor een goed, authentiek gesprek. De therapie wordt door mijn cliënten doorgaans zeer positief beoordeeld, en beschreven als eerlijk en confronterend, maar tegelijkertijd prettig en vooral effectief.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 3 weken