Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Peter Paul Both

Peter Paul Both

Kennis maken met Peter Paul?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mensen verder helpen, dat vind ik mooi aan mijn werk als psycholoog. Ik doe dit door je een spiegel voor te houden en je te helpen jouw eigen oplossingen te vinden om zelf weer verder te kunnen met jouw levensreis. Goed kunnen luisteren is een van mijn basiskwaliteiten, zeggen anderen. Stap voor stap naar een doel toewerken is ook een sterke eigenschap. Ik help je het beste met praktische thuisopdrachten naast de gesprekken. In mijn vrije tijd speel ik piano bij een gemengd koor.

Kennis maken met Peter Paul?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn werkadres is Groenestraat 294 Nijmegen. Beeldbellen is natuurlijk mogelijk. Beschikbaar: alle dagen van de week, behalve woensdagmiddag.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 99,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 139,-.


Mijn ervaring en specialisatie

In Nijmegen ben ik in 1988 afgestudeerd als Psycholoog. Ik heb een aantal jaren in de ouderenzorg gewerkt en ben me vanaf 2004 bezig gaan houden met begeleiding en coaching. De afgelopen 10 jaar heb ik me als therapeut gericht op de behandeling van stress, burnout, angst, depressie, klachten rondom ADHD en autisme. Ik maak gebruik van gesprekstherapie, ademtraining en biofeedback. Uniek in mijn aanpak is de combinatie van gesprekstherapie en hersentraining. Het is fijn om te ervaren dat mensen met deze praktijkgerichte aanpak stappen vooruit zetten. Dit om meer uit zichzelf te halen of om hun communicatie met zichzelf en met hun naasten te verbeteren. Balans hervinden, grenzen stellen en relaties verbeteren zijn thema’s die van belang kunnen zijn, afhankelijk van wie jij bent. Ik heb een christelijke achtergrond en neem dit mee in onze gesprekken als jij daar specifiek om vraagt.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week