Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Petra Smits

Petra Smits

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Petra Smits en ik help je graag verder. Na je aanmelding via de website neem ik binnen 2 werkdagen per voorkeur telefonisch contact met je op. Tijdens dit eerste telefoongesprek van zo’n kwartier bespreken we wat je vraag precies is en of je hiervoor bij mij terecht kunt. Als het klikt, maken we meteen een afspraak voor het intakegesprek. In het intakegesprek maken we verder kennis met elkaar, gaan we dieper in op je hulpvraag en maken we samen een plan.

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn sessies vinden bij voorkeur online plaats, in de beveiligde Virtuele Spreekkamer van Caredate. Je kunt dus in je eigen vertrouwde omgeving en in alle rust en privacy aan de slag. In het begin is dit misschien even wat gek, maar je zult merken dat het snel went! De afspraken plannen we in overleg, dit kan ook ’s avonds. Daarnaast is het mogelijk om af te spreken in mijn praktijk in Sittard.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 125,-.


Mijn ervaring en specialisatie

De afgelopen 10 jaar heb ik op veel verschillende vlakken ervaring opgedaan. Ik help je dan ook graag verder als je te maken hebt stress, een burn-out of depressie. Ik ben gespecialiseerd in psychische problematiek die komt kijken bij kinderwens en fertiliteitsbehandelingen. Mijn hulpverlening is laagdrempelig, to-the-point en cliënten ervaren dat ik snel aansluiting met ze vind. Ik leg de nadruk op wat wél mogelijk is en wat bij jou past. Jíj moet het immers gaan doen (met mijn begeleiding daarbij)! Ik heb een Master Neuropsychologie, post-Master EMDR en post-Master ACT. Daarnaast heb ik kennis van CGT.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week