Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Petra Smits

Petra Smits

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Petra Smits en ik help je graag verder. Na je aanmelding via de website neem ik binnen 2 werkdagen per voorkeur telefonisch contact met je op. Tijdens dit eerste telefoongesprek van zo’n kwartier bespreken we wat je vraag precies is en of je hiervoor bij mij terecht kunt. Als het klikt, maken we meteen een afspraak voor het intakegesprek. In het intakegesprek maken we verder kennis met elkaar, gaan we dieper in op je hulpvraag en maken we samen een plan.

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn sessies vinden bij voorkeur online plaats, in de beveiligde Virtuele Spreekkamer van Caredate. Je kunt dus in je eigen vertrouwde omgeving en in alle rust en privacy aan de slag. In het begin is dit misschien even wat gek, maar je zult merken dat het snel went! De afspraken plannen we in overleg, dit kan ook ’s avonds. Let op: 1. Momenteel neem ik geen nieuwe cliënten aan tot eind maart. 2. Vanaf eind maart is het ook weer mogelijk om af te spreken in mijn praktijk in Sittard.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

De afgelopen 10 jaar heb ik op veel verschillende vlakken ervaring opgedaan. Ik help je dan ook graag verder als je te maken hebt stress, een burn-out of depressie. Ik ben gespecialiseerd in psychische problematiek die komt kijken bij kinderwens en fertiliteitsbehandelingen. Mijn hulpverlening is laagdrempelig, to-the-point en cliënten ervaren dat ik snel aansluiting met ze vind. Ik leg de nadruk op wat wél mogelijk is en wat bij jou past. Jíj moet het immers gaan doen (met mijn begeleiding daarbij)! Ik heb een Master Neuropsychologie, post-Master EMDR en post-Master ACT. Daarnaast heb ik kennis van CGT.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Petra