Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Petra Smits

Petra Smits

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom bij mijn profiel! Mijn naam is Petra Smits, ik ben Psycholoog NIP en ik help je graag weer op weg als het even niet zo lekker loopt. Ik ben sinds 2011 werkzaam als psycholoog en sinds 2020 werk ik volledig online, omdat ik in het buitenland woon. Mijn sessies vinden plaats in een beveiligde omgeving. Handig, want zo kun je in de vertrouwdheid en privacy van je eigen omgeving aan de slag en heb je geen reistijd of -kosten.

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Zoals gezegd vinden mijn sessies online plaats, in de Virtuele Spreekkamer van Caredate. Je kunt dus in je eigen vertrouwde omgeving en in alle rust en privacy aan de slag. In het begin is dit misschien even wat onwennig, maar de ervaring leert dat het snel went. Als je het fijn vindt, kan ik je ook wat tips en tricks geven hierover. De afspraken plannen we in overleg. Doorgaans zijn mijn werkdagen woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend. Dit alles op basis van beschikbaarheid en in onderling overleg. Mocht je een keer op een andere dag willen afspreken, dan kijken we samen wat mogelijk is.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 100,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 130,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Je kunt bij mij terecht wanneer je te maken hebt met stress, een burn-out of stemmingsklachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in psychische problematiek die komt kijken bij een kinderwens en fertiliteitsbehandelingen, zoals IVF. Mijn werkwijze is laagdrempelig, to-the-point en cliënten geven aan dat ze zich bij mij snel veilig en vertrouwd voelen. Je kunt bij mij terecht met en zonder verwijzing van de huisarts. Ik heb een Master Neuropsychologie, post-Master EMDR en post-Master ACT. Daarnaast heb ik kennis van CGT. De inhoud van onze sessies wordt altijd volledig op jou en je hulpvraag afgestemd, geen enkele behandeling is dan ook hetzelfde. We bespreken samen waar je behoefte aan hebt en dit wordt ons gezamenlijke uitgangspunt. Regelmatig staan we stil bij de voortgang en waar nodig doen we aanpassingen. Zo haal jij het meeste uit je behandeling.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 3 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken