Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Petra van Doorn

Petra van Doorn

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Mijn naam is Petra van Doorn, ik ben psycholoog NIP en help je graag. Je kunt bij mij terecht met verschillende klachten zoals overbelasting, angsten, depressieve klachten en gezins- en relatievragen. Iedereen heeft een uniek verhaal: vanuit jouw vraag werken we met haalbare stappen aan je klacht en het vergroten van je veerkracht. Ik werk vanuit verschillende stromingen zoals Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance & Commitment Therapy (ACT), client-centered en oplossingsgerichte therapie. Ook kun je bij mij terecht voor EMDR; dat kan als onderdeel van een traject of gericht op een specifiek thema of trauma. Anderen beschrijven mij als open-minded, steunend en praktisch. Na je aanmelding neem ik binnen 24 uur contact met je op. Mijn praktijkruimte is in gebouw De Goeman in Utrecht, gesprekken zijn ook online mogelijk of een combinatie daarvan. Sessions in English are also possible; online and face-to-face.

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Je bent welkom voor zowel online afspraken als voor gesprekken in mijn praktijkruimte in De Goeman (Goeman Borgesiuslaan 77 in Utrecht). Het gebouw heeft een wachtruimte bij de entree, is goed bereikbaar met het o.v. en je kunt parkeren in de directe omgeving. Afspraken zijn zijn mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Online gesprekken zijn mogelijk op donderdag: veilig en eenvoudig beeldbellen via je laptop, computer of tablet.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 105,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 145,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Je kunt bij mij terecht met verschillende klachten en vragen zoals angsten, depressieve klachten, overbelasting en gezins- en relatievragen. Ook voor rouw- en verliesverwerking, levensfase-vragen zoals twintiger-twijfels of als je een (volwassen) kind van ouders met psychische problemen bent (KOPP) bent. Na mijn studie Klinische- en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht, heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals oplossingsgerichte therapie, clientcentered therapie, Acceptance & Commitment Therapy, Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en EMDR. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem even contact op!


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 4 weken