Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Petra van Doorn

Petra van Doorn

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Mijn naam is Petra van Doorn, ik ben psycholoog NIP en help je graag. Je kunt bij mij terecht met verschillende klachten zoals angst(en), depressieve klachten en andere vragen. Iedereen heeft een uniek verhaal: vanuit jouw vraag werken we met haalbare stappen aan je klacht en het vergroten van je veerkracht. Ik werk vanuit verschillende stromingen zoals Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance & Commitment Therapy (ACT), client-centered en oplossingsgerichte therapie. Ook kun je bij mij terecht voor EMDR; dat kan als onderdeel van een traject of gericht op een specifiek thema of trauma. Anderen beschrijven mij als open-minded, steunend en praktisch. Na je aanmelding neem ik per mail contact met je op. Mijn praktijkruimte per 01 juli 2023 is op de Biltstraat 190 in Utrecht, gesprekken zijn ook online mogelijk of een combinatie daarvan. Sessions in English are also possible; online and face-to-face.

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Je bent welkom voor online afspraken als voor gesprekken in de praktijkruimte in Utrecht. Het pand is goed bereikbaar met het o.v., op de fiets en je kunt (betaald) parkeren in de directe omgeving. Op maandag en dinsdag kunnen we online afspreken: veilig en eenvoudig beeldbellen via je laptop, computer of tablet. Op woensdag en donderdag zijn gesprekken in persoon (f2f) mogelijk in de praktijkruimte.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 105,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 145,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Je kunt bij mij terecht met verschillende klachten en vragen zoals angsten, depressieve klachten, overbelasting, trauma en andere vragen. Ook voor rouw- en verliesverwerking, levensfase-vragen zoals twintiger-twijfels of als je een (volwassen) kind van ouders met psychische problemen bent (KOPP) bent. Na mijn studie Klinische- en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht, heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals oplossingsgerichte therapie, clientcentered therapie, Acceptance & Commitment Therapy, Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en EMDR. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem even contact op!


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Petra