Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Petra van Doorn

Petra van Doorn

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Mijn naam is Petra van Doorn, ik ben psycholoog en help je graag. Je kunt bij mij terecht met verschillende klachten zoals overbelasting, angsten, depressieve klachten en gezins- en relatievragen. Iedereen heeft een uniek verhaal: vanuit jouw vraag werken we met haalbare stappen aan je klacht en het vergroten van je veerkracht. Ik werk vanuit verschillende stromingen zoals Acceptance & Commitment Therapy, client-centered en oplossingsgerichte therapie. Anderen beschrijven mij als open-minded, steunend en praktisch. Na je aanmelding neem ik binnen 24 uur contact met je op. Een eerste afspraak kan binnen een week plaatsvinden, ook ’s avonds of in het weekend. Mijn praktijkruimte is in gebouw De Goeman in Utrecht.

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Je bent welkom voor zowel online afspraken als voor gesprekken in mijn praktijkruimte in De Goeman (Goeman Borgesiuslaan 77 in Utrecht). Het gebouw heeft een wachtruimte bij de entree, is goed bereikbaar met het ov en je kunt (betaald) parkeren in de directe omgeving. Afspraken zijn mogelijk van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur. Onlinegesprekken zijn ook mogelijk: veilig en eenvoudig beeldbellen via je laptop, computer of tablet.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 125,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Je kunt bij mij terecht met verschillende klachten en vragen zoals angsten, depressieve klachten, overbelasting en gezins- en relatievragen. Ook voor rouw- en verliesverwerking, levensfase-vragen zoals twintiger-twijfels of als je een (volwassen) kind van ouders met psychische problemen bent (KOPP) bent. Na mijn studie Klinische- en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht, heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals oplossingsgerichte therapie, clientcentered therapie, Acceptance & Commitment Therapy. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem even contact op!


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week