Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Richard Plat

Richard Plat

Kennis maken met Richard?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Wat goed dat je overweegt om professionele hulp te zoeken bij het verminderen van je psychische klachten. Ik ben Richard Plat, psycholoog en vertel je hier graag meer over mijn werkwijze. Wanneer je je aanmeldt via de website, neem ik binnen 24 uur contact met je op. Tijdens een vrijblijvend telefoongesprek bespreken we jouw klachten en hulpvraag en kunnen we ervaren of er een wederzijdse klik is. Vertrouwen en een goede verstandhouding zijn belangrijk om de therapie te laten slagen. Als het goed voelt kunnen we een intakegesprek inplannen waarbij we dieper in kunnen gaan op hetgeen je wilt bereiken en waar je nu staat in jouw ontwikkelproces. Ik stel een plan op waarmee we aan de slag gaan en wat een leidraad vormt voor de therapie. Door inzicht te krijgen en actief aan de slag te gaan met oefeningen kun je jouw doelen bereiken! Benieuwd hoe ik dat doe? Lees hieronder verder over mijn ervaring of neem vrijblijvend contact met mij op.

Kennis maken met Richard?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk vanuit mijn praktijk in Tilburg. Deze inspirerende, uitnodigende en rustgevende locatie is centraal gelegen en goed toegankelijk (gratis parkeergelegenheid). Afspraken kunnen worden ingepland van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 18.00 uur. In overleg is het ook mogelijk om 's avonds een afspraak te plannen of om op een andere locatie af te spreken. Tevens is het mogelijk om online sessies te houden middels videobellen.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Na ervaring opgedaan te hebben binnen een grote GGZ instelling ben ik sinds 2019 actief als zelfstandig psycholoog. Mijn doel is om toegankelijke en kwalitatief goede zorg te verlenen in een aangename omgeving. Ik hecht waarde aan een open en eerlijke communicatie en kan zowel confronterend als meegaand zijn in het gesprek. Ik luister zonder te oordelen en zie het als mijn taak om jou in staat te stellen om te groeien en jouw doelen te behalen. Dit doe ik door te werken vanuit verschillende therapievormen zoals cognitieve gedragstherapie (CGT) en acceptance & commitment therapie (ACT). Ik heb ervaring met de behandeling van o.a. angstklachten (waaronder piekeren, paniekaanvallen), depressieve klachten, burnout en somatisch onvoldoende verklaarde klachten. Ik sta geregistreerd als Psycholoog NIP (Nederlands Instituut van Psychologen). Ik volg regelmatig trainingen en opleidingen om mijn kennis actueel te houden. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Meld je aan via deze website en je krijgt een link toegestuurd waarmee je zelf een telefonisch kennismakingsgesprek kunt inplannen in mijn agenda (check ook je spambox).


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week