Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Rosa Schoen

Rosa Schoen

Kennis maken met Rosa?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Rosa Schoen en ik help je graag verder. Als je een aanvraag voor een kennismakingsgesprek doet, zal ik binnen 48 uur contact met je opnemen. We bespreken dan de reden dat je je aanmeldt en wat je graag zou willen bereiken.

Kennis maken met Rosa?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

We bespreken dan ook hoe vaak we afspreken en op welke dag(en)/ tijdstip(pen). Je kunt zelf aangeven waar je graag af zou willen spreken, in de natuur (wandelend), in mijn praktijk in Wageningen of via videobellen.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Na het behalen van mijn Master klinische psychologie ben ik opgeleid in de cognitieve gedragstherapie en momenteel in opleiding tot systeemtherapeut. Daarnaast ben ik thuis in de schema- en narratieve therapie, mindfulness en oplossingsgerichte therapie. In de behandeling integreer ik graag meerdere behandelvormen, afhankelijk van wat past bij de hulpvraag en de gekozen doelen. Ik beschik over deskundigheid op het gebied van angst, depressie, stressklachten, agressie en boosheid, zingevingsproblemen en verslaving. Ook bied ik relatie- en gezinstherapie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd