Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Rosa Schoen

Rosa Schoen

Kennis maken met Rosa?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Rosa Schoen en ik help je graag verder. Als je een aanvraag voor een kennismakingsgesprek doet, zal ik binnen 48 uur contact met je opnemen. We bespreken dan de reden dat je je aanmeldt en wat je graag zou willen bereiken.

Kennis maken met Rosa?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

We bespreken dan ook hoe vaak we afspreken en op welke dag(en)/ tijdstip(pen). Behandeling vindt volledig online plaats.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Momenteel ben ik werkzaam als psycholoog in opleiding tot psychotherapeut. Daarnaast ben ik geregistreerd als cognitief gedragstherapeut. Ik ben thuis in de schematherapie, lichaamsgerichte therapie, mindfulness/ ACT, systeemtherapie en de cliënt gerichte experiëntiële psychotherapie. In de behandeling integreer ik graag meerdere behandelvormen, afhankelijk van wat past bij de hulpvraag, de gekozen doelen en de voorkeuren van de cliënt. Ik beschik over deskundigheid op het gebied van trauma, angst, depressie, stressklachten, agressie en boosheid of omgaan met emoties, zingevingsproblemen en verslaving. Ook bied ik relatie- en gezinstherapie.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Rosa