Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Sanne Van der Eerden-van Egmond

Sanne Van der Eerden-van Egmond

Kennis maken met Sanne?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom op mijn pagina! Super dat je de stap hebt gezet om hulp te zoeken. Je kan bij mij terecht voor uiteenlopende klachten, zoals zelfbeeld, trauma, somberheid of (sociale) angst. Wanneer je een berichtje achterlaat probeer ik je binnen 24 uur te bellen of een bericht te sturen voor een bel afspraak later in de week.

Bij de intake gaan we samen in gesprek over de problemen die je ervaart en waar je naar toe wilt. En niet onbelangrijk, we kijken ook of er een klik is tussen ons. Ik ben er namelijk van overtuigd dat therapie alleen goed werkt als je een prettig gevoel hebt en durft te vertrouwen op het traject dat we samen aangaan. Per situatie en cliënt ga ik op zoek naar passende oefeningen en theorie. Je zult bij mij nooit een kant en klaar protocol krijgen. Ik geloof er namelijk niet in om mensen in een hokje te stoppen, juist omdat we allemaal uniek zijn. Een gestandaardiseerd protocol, past daar dan ook niet (altijd) bij.

Kennis maken met Sanne?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Bij voorkeur gaan we naar buiten, waar je leert om mentaal en fysiek stappen vooruit te zetten. De natuur is namelijke een geweldige co-therapeut en bewegen in de natuur brengt allerlei gezondheidsvoordelen met zich mee. Ik wandel vaak in de Kampina en Sparrenrijk. Twee mooie stukken natuur waar we in alle rust ons gesprek kunnen voeren. Liever niet naar buiten? Dan ontvang ik je graag in mijn huiselijke praktijk, vlakbij het station van Boxtel of op de Bruistensingel in Den Bosch.

Mijn werkdagen in Boxtel zijn maandag dinsdag, donderdag van 8:30 tot 17:00 en zaterdag ochtend van 9:00 tot 13:00. Op woensdagen zit in in Den Bosch. Dan zijn enkel afspraken op de praktijk mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de universiteit van Tilburg en sindsdien werkzaam als psycholoog. Ik ben begonnen als forensisch psycholoog en ben werkzaam geweest in een TBS kliniek en de gevangenis in Vught. Aansluitend ben ik in de verslavingszorg gaan werken en uiteindelijk in de reguliere, meer vrije, GGZ beland. Eenmaal in het werkgebied kwam ik al vrij snel tot de conclusie dat ik een sterke eigen visie heb en snel op zoek was naar een behandelmanier die bij mij past. Na mijn opleiding tot buitenpsycholoog had ik de beste match gevonden tussen wie ik ben in mijn vrije tijd en op het werk. Lekker buiten zijn, opgaan in wat er op je pad komt en dat op een warme en prettige manier, zonder oordeel. Ook sta ik bekend om mijn Brabantse nuchterheid en humor in mijn aanpak. Vrijwel elk traject begin ik met het benoemen van de lege archiefkast waar we mee geboren worden. En op basis van alle ervaringen in je leven vul je deze archiefkast langzaam aan. Deze archiefkast vormt de basis van de manier waarop je in het hier en nu tegen dingen aankijkt. En de problemen waar je tegen aanloopt komen hier dus ook uit voort. Welke klachten je ook hebt, je archiefkast bevat vaak al de antwoorden die je nodig hebt. Samen gaan we hier naar op zoek, zodat jij weer goed functioneert en je archiefkast weer geordend is! Dit doe ik vanuit verschillende behandelmethodes. Naast mijn opleiding tot buitenpsycholoog heb ik ook opleidingen gevolgd in de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR en runningtherapie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: minder dan 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: minder dan 1 week