Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Saskia Kruter

Saskia Kruter

Kennis maken met Saskia?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Hallo en welkom! Je bent hier gekomen omdat je op zoek bent naar psychologische hulp. Misschien om alleen wat dingen op een rijtje te zetten, misschien omdat je juist al langer tegen dingen aan loopt en ze veel dieper zitten of misschien weet je het nog niet precies. In elk geval is hulp zoeken op zich vaak al een grote stap, daarom doe ik mijn best om zo snel mogelijk te reageren, binnen 24 uur. We kunnen dan telefonisch alvast kort kennismaken, bespreken wat je hulpvraag is en of ik de juiste persoon ben om je hier bij te helpen, want het is voor mij belangrijk dat jij er een goed gevoel bij hebt. Dit telefoongesprek is geheel vrijblijvend.

Kennis maken met Saskia?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn praktijkruimte zit in het Kloosterhuis in Tilburg, gelegen aan het Sint Willebrordplein. Dit is vlak bij de Ringbaan-Oost en met de auto goed te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid in de straat (Bankastraat). Aangekomen bij het pand mag je jezelf binnenlaten door aan de knop te draaien. Neem vervolgens plaats in de wachtruimte en dan kom ik je halen. Mijn ruimte bevindt zich op de eerste verdieping, welke bereikbaar is middels een trap. Ik bied ook de mogelijkheid tot online therapie. Ik werk op maandag en woensdag van ongeveer 9.30 tot 20.30 in de praktijk. Op vrijdag ochtend werk ik vanuit huis en is het mogelijk om een sessie online te plannen. Mijn zomervakantie is in week 31, 32 en 33. Dat is van 2 tot en met 20 augustus.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Als klein meisje wilde ik altijd al weten ‘waarom’ en stelde ik de hele dag vragen. Mijn moeder werd er soms gek van. Mijn interesse in psychologie kwam voort uit de vraag waarom de mensen doen wat ze doen. Samen met mijn oog voor detail, liefde voor puzzelen en verbanden leggen, en mensen verder willen helpen heeft mij dat gemaakt tot wie ik nu ben. Je kunt bij mij terecht voor hulp op diverse gebieden zoals angsten, depressieve klachten, burn-out of relatieproblemen. Maar ook als je op zoek bent naar coaching, last hebt van twijfel of vragen rondom zingeving. In mijn behandeling maak ik het meest gebruik van Acceptance and Commitment therapie (ACT) en verder ook CGT, EMDR, en IBCT (relatietherapie). Dit is afhankelijk van je vraag en het behandeldoel wat we samen opstellen, en daarnaast ook per sessie waar op dat moment de behoefte ligt. Ik vind het belangrijk dat jij als cliënt zowel de vrijheid als verantwoordelijkheid voelt om hierin aan te geven wat je nodig hebt. Mijn doel voor jou is dat je meer leert over jezelf, anders om leert gaan met obstakels in je leven, zodat je weer verder kunt en weerbaarder bent in de toekomst.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Saskia