Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Semiha Aydin

Semiha Aydin

Kennis maken met Semiha?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Bent u opzoek naar een psycholoog? Wilt u uzelf ontmoeten met meer acceptatie? Uw verhaal ont-moeten en toe eigenen, zodat u echt de hoofdrol heeft. Ik wandel graag met u mee bij deze zoektocht. Psychotherapie is namelijk een zoektocht naar jezelf in relatie tot je willen en kunnen, doen en laten. Ik kijk graag zonder oordeel en vanuit begrip naar u. Gericht op verandering, herstel en groei. Vanuit de vraag wat u nodig heeft om in beter vaarwater te komen. Soms is dat eerst meer rust. Soms meer durven en proberen. Vaak ook het (her)vinden van wensen en kwaliteiten.

Kennis maken met Semiha?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Rotterdam Centrum, Westblaak 92 (Thornico Building). Indien gewenst kunnen de sessies ook afwisselend online plaatsvinden.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € ,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben ervaren in de behandeling van klachten gerelateerd aan psychotrauma, angst (bijvoorbeeld spreekangst, paniek en piekeren), stemmingsklachten (depressie), klachten die samenhangen met studie of werk (bijvoorbeeld ADHD en burn-out), identiteit (zelfbeeld), persoonlijkheid (hechting) en interculturele uitdagingen. Hiernaast heb ik ook ervaring met de behandeling van misofonie en verzameldwang. De therapeutische technieken die ik graag toepas komen uit de stromingen Cliëntgerichte psychotherapie, Cognitieve gedragstherapie, Acceptance en commitment based Therapie, EMDR en Schematherapie. Ik ben geschoold in de Klinische psychologie, Gezondheidspsychologie en Klinische Neuropsychologie. De sessies kunnen in het Nederlands, Turks en Engels.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week