Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Sharon Wibbelink

Sharon Wibbelink

Kennis maken met Sharon?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Sharon Wibbelink en ik zou je graag helpen om de problemen waarmee je worstelt weer de baas te worden. Therapie staat voor mij gelijk aan een open en prettige samenwerking aangaan waarbinnen je stap voor stap leert om te gaan met gedachten en gevoelens. De therapie die ik geef, gaat verder dan het uitvoeren van een standaard behandeling. We gaan doelgericht kijken naar wat jij nodig hebt om weer regie te krijgen over je leven en stappen vooruit te zetten. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, je gezien en begrepen voelt! Als je je hebt aangemeld, bel ik je op werkdagen binnen 24 uur voor het inplannen van een intakegesprek. Hierin worden jouw klachten en problemen goed in kaart gebracht. Mocht ik voor jou niet de juiste zorg kunnen bieden, dan zal ik je altijd adviseren waar je beter geholpen kan worden. Als de intake is afgerond kan je meestal de week erna starten met je behandeling.

Kennis maken met Sharon?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Donderdag en op doordeweekse avonden in Nijmegen


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben afgestudeerd als psycholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt binnen verschillende organisaties, waarbinnen ik cliënten heb behandeld met uiteenlopende psychische klachten zoals angst-, depressieve- en burn-out klachten. Naast mijn werk als behandelaar binnen Caredate en Progress ben ik docent aan de Radboud Universiteit Nijmegen binnen de masterspecialisatie Gezondheidzorgpsychologie. Leren en mijzelf blijven ontwikkelen vind ik erg belangrijk. Na mijn studie heb ik verschillende verdiepende trainingen gevolgd: Cognitieve Gedragstherapie, EMDR bij traumaklachten, Motiverende gespreksvoering, Effectief Kortdurend Behandelen en Preventieve Cognitieve Training voor depressie. Specialisaties: depressie, angsten/paniek, trauma, zelfbeeld, burn-out en rouwverwerkingsproblematiek.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 3 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd