Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Shirley Veerkamp

Shirley Veerkamp

Kennis maken met Shirley?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Het is niet meer dan menselijk om in het leven moeilijke situaties tegen te komen. Situaties waar je misschien hulp en begeleiding bij nodig hebt. De stap om hulp te vragen is vaak een grote, maar als je het aandurft kunnen we samen op weg naar een plezieriger en stabieler leven. Denk niet dat jouw problemen te klein zijn of te onbelangrijk. Iedereen verdient hulp wanneer dat nodig voelt.

Kennis maken met Shirley?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ben op elk moment bereikbaar voor ons eerste contact (binnen 24 uur neem ik contact met je op). Op maandag, woensdag en donderdag vinden de behandelingen plaats in een spreekkamer van het coachhuis. Maandag in het Westland (de lier), woensdag en donderdag in Rijswijk. Online behandelingen zijn ook mogelijk. Dit is vooral handig als het niet lukt naar de locaties te komen.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Voel je je onbegrepen en eenzaam op een bepaald moment in je leven? In deze periodes kunnen er grote hulpstukken ontstaan en hulp is dan niet altijd makkelijk te vinden. Ik ben er om je bij te staan in deze situaties. Voorbeelden van vraagstukken die ik behandel zijn rouw, angst en stress, burn-out en depressie. Ook werk gerelateerde kwesties, alles rondom vruchtbaarheid, zwangerschap en bevalling en de vrij nieuwe mentale problemen die zich voordoen rondom het Corona virus zijn mij niet vreemd. Mensen verliezen hun vrijheid en de mogelijkheid om zelf keuzes te maken. Vind jij het moeilijk om hiermee om te gaan? Schroom niet om hulp te zoeken bij het vinden van het accepteren van deze nieuwe situatie. Verder bied ik hulp bij: dwangklachten, eet- en slaapstoornissen en lichamelijke klachten met een psychische oorzaak. Daarnaast kun je bij mij terecht voor studiebegeleiding of relatietherapie. Staat jouw vraagstuk er niet bij? Geen probleem. Niets is te gek. Neem contact met me op dan kijken we samen of ik toch iets voor je kan betekenen. Wees niet bang om tegenslagen tegen te komen. Ik zal je vertellen, die gaan er zeker zijn. De uitdaging zit in het uitvinden wat anders kan en hoe met de tegenslagen in het leven om te gaan. Ik ga samen met uit jou die uitdaging aan! Mijn behandelingen zijn altijd op maat, zodat jij er zoveel mogelijk aan hebt. Ik ben actief ingesteld en ik geef je al na de eerste sessie praktische handvatten mee voor in het dagelijks leven. De sessies kunnen zowel fysiek als digitaal plaatsvinden en je hebt altijd een afspraak met dezelfde persoon. Eén vertrouwd gezicht die al jouw vraagstukken behandeld, klein en groot. Ik gebruik verschillende behandelmethodes en kies wat het best bij jou past. Onder andere cognitieve gedragstherapie, acceptance & commitment therapie en schematherapie. Ook geef ik EMDR behandeling bij trauma en/of andere angstgerelateerde klachten. Sinds dit jaar mag ik mijzelf ook Cognitief Gedragstherapeut VGCt in opleiding noemen. Samen naar je nieuwe leven. Het is tijd voor het leven dat jij kiest.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 3 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken