Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Sicco de Haan

Sicco de Haan

Kennis maken met Sicco?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Sicco de Haan (1971), ik ben getrouwd, heb twee zonen en woon in Lelystad. In mijn vrije tijd tref je mij als jurylid aan bij atletiekwedstrijden, of maak ik een toertocht op mijn motor. Na een aantal jaren voor de overheid gewerkt te hebben, maakte ik de overstap naar de psychologie. Ik deed de nodige behandelings- en diagnostische ervaring op bij een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking en vervolgens bij basis- en specialistische geestelijke gezondheidsinstellingen, (BGGZ/SGGZ). Deze ervaring zet ik graag voor jou in, dus tot ziens bij Caredate!

Kennis maken met Sicco?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Praktijkadres Lelystad: Albert Einsteinweg 4, 8218 NH Lelystad. De praktijk is uitstekend per auto (gratis parkeren voor de deur) en per bus (bushalte Larserpoort en Larserpoortweg) te bereiken. Je kan je melden bij de receptie. Daarnaast is het mogelijk om de behandeling online, via de digitale spreekkamer van Caredate, gesprekken te voeren.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 130,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met overspannenheid en/of burn-outklachten, dwang, depressiviteit en/of somberheid, paniek, angsten, trauma en fobieën, aanpassingsproblemen en rouwverwerking. Tevens heb ik de 'basisaantekening psychodiagnostiek' en daarmee ruime ervaring op het gebied van psychologisch onderzoek en het stellen van diagnoses. Daarnaast heb ik de diploma's (behandeling van) 'Werkstress, overspanning en burn-out' (RINO Amsterdam) en EMDR-trauma 1 (ACT-EMDR centrum Den Haag).


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 4 weken