Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Sicco de Haan

Sicco de Haan

Kennis maken met Sicco?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Sicco de Haan (1971), ik ben getrouwd, heb twee zonen en woon in Lelystad. In mijn vrije tijd tref je mij als jurylid aan bij atletiekwedstrijden, of maak ik een toertocht op mijn motor. Na een aantal jaren voor de overheid gewerkt te hebben, maakte ik de overstap naar de psychologie. Ik deed de nodige behandelings- en diagnostische ervaring op bij een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking en vervolgens bij basis- en specialistische geestelijke gezondheidsinstellingen, (BGGZ/SGGZ). Deze ervaring zet ik graag voor jou in, dus tot ziens bij Caredate!

Kennis maken met Sicco?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ben flexibel met het maken van afspraken in zowel Lelystad als Emmeloord. Praktijkadres Lelystad: Albert Einsteinweg 4, 8218 NH Lelystad. De praktijk is uitstekend per auto (gratis parkeren voor de deur) en per bus (bushalte Larserpoort en Larserpoortweg) te bereiken. Je kan je melden bij de receptie. Praktijkadres Emmeloord: Urkerweg 1, 8303 BX Emmeloord (dr. Jansenziekenhuis). De praktijk is uitstekend per auto en OV te bereiken. Je kan je melden bij de receptie. Daarnaast is het mogelijk om de behandeling online, via de digitale spreekkamer van Caredate, gesprekken te voeren.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met overspannenheid en burn-outklachten, depressiviteit en somberheid, somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten, paniek, angsten, trauma en fobieën, aanpassingsproblemen en rouwverwerking. Tevens heb ik de 'basisaantekening psychodiagnostiek' en daarmee ruime ervaring op het gebied van psychologisch onderzoek en het stellen van diagnoses.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 4 weken