Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Sonja Tielman

Sonja Tielman

Kennis maken met Sonja?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Je kan bij mij terecht voor uiteenlopende vragen en/of problemen op psychische vlak. Zowel ONLINE alsook in mijn praktijk. Zie de toelichting 'hulp zoeken in Corona tijd" Het is niet slap of zwak om hulp in te schakelen wanneer je voelt dat je er zelf niet uitkomt. Ik heb de juiste tools om je weer op weg te helpen. En daar zijn vele manieren voor. Ik kijk naar je hulpvraag, je omstandigheden en je leerstijl. Daaruit maken we een plan en stellen we bij indien nodig. Om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk zelf weer verder kan. Bij mij kan je terecht als er sprake is van depressie, angst, onzekerheid alsook problemen in de relatiesfeer. Ook heb ik ervaring met hooggevoeligheid en hoe daarmee om te gaan in het dagelijkse leven.

Kennis maken met Sonja?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Nadat je je hebt aangemeld, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt bij mij ONLINE terecht en op maandag en dinsdag in mijn praktijk te Amstelveen of op donderdag en vrijdag in mijn praktijk te Amsterdam. HULP ZOEKEN IN CORONA -tijd! Ook in deze tijd waarin we extra zorg hebben om niet ziek te worden, kan je bij mij terecht met diverse hulpvragen. Je hebt de keuze uit: - ONLINE traject. Dit gebeurt via een speciaal programma zodat we veilig kunnen videobellen. Mocht je het eens willen uitproberen, dan kunnen we de kennismaking op die manier doen, zodat je zelf even kan ervaren of het iets voor je is. - bij mij in de praktijk. Hierbij de regels van het RIVM in acht nemend. Dat betekent: dat we minimaal 1,5 afstand behouden tijdens de afspraak, dat we geen handen schudden dat wanneer je je niet fit voelt of naasten hebt die ziek zijn, je de afspraak bijtijds afzegt (minimaal 24 uur van te voren)


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb veel ervaring met vragen rondom onzekerheid, angsten, depressieve gevoelens, burn out klachten en hooggevoeligheid. Ook voor hulpvragen in de relatiesfeer kan je bij mij goed terecht. Voor hulp bij verslaving, trauma, eetproblematiek of dwangklachten verwijs ik je graag naar een van mijn collega's.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Sonja