Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Steven de Nie

Steven de Nie

Kennis maken met Steven?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Steven de Nie, ervaren psycholoog (sinds 2004), gespecialiseerd in angsten en stress (o.a. bij moeizame werk- of familierelaties) en ik help je graag goed op weg. Ik beantwoord je aanmelding meestal binnen 24 uur (maximaal 48 uur). Tijdens de eerste kennismaking kunnen we kijken of het ‘klikt’ en hoe ik je verder kan helpen weer in je eigen kracht te komen!

Kennis maken met Steven?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

De eerste vervolgafspraak plannen we in overleg en dat is bijna altijd binnen een tot twee weken mogelijk. Deze afspraken vinden plaats in mijn eigen praktijkruimte in Arnhem of online via o.a. Jitsi Meet (in begin even wennen maar is net zo effectief als live sessies). Ik ben van maandag tot en met donderdag beschikbaar. In overleg is een afspraak op de vrijdag of vroeg in de avond ook mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 105,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angst, stress, burn-out, relatieproblemen (o.a. stress van lastige relaties in gezin, werk of familie) en somberheidsklachten. Sinds 2004 werk ik in mijn eigen praktijk in Arnhem en online voor heel Nederland! Bij het oplossen van lastige problematiek zoals angst, stress, onrust, burn-out, somberheid, eetproblemen, relatieproblemen, werk gerelateerde vragen, etc. is praten alleen meestal niet genoeg. Daarom integreer ik in mijn werk eenvoudig te leren ontspanningsoefeningen (waaronder EFT) die je gemakkelijk kunt leren om zelf te doen. Hierdoor krijg je sneller rust in je hoofd en kom je snel weer in je kracht! Naast mijn WO Psychologie heb ik onder andere de volgende kwalificaties: NLP Practitioner, EFT Therapeut, Trainer en Stresscounselor.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken