Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Susan Heijman

Susan Heijman

Kennis maken met Susan?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer klachten niet vanzelf verminderen, je belemmert wordt in je dagelijks leven door klachten na een heftige gebeurtenis of juist door hardnekkige disfunctionele patronen, kan je bij mij terecht voor persoonlijke en doelgerichte hulp. Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via de website. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om te kijken of ik kan bieden wat je zoekt. Tijdens dit telefonische gesprek kunnen we inventariseren of ik voor jou de juiste persoon ben om je verder te helpen en is er natuurlijk ruimte voor vragen. Als het ‘klikt’ maken we een afspraak voor een intake gesprek waarin we nader kennis maken, dieper ingaan op je hulpvraag en samen tot een behandelplan komen. Hierbij staat een persoonlijke, aanpak en een behandeling ‘op maat’ voorop.

Kennis maken met Susan?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Je kunt bij mij terecht op maandag en vrijdag tijdens kantooruren in mijn praktijk in Lelystad. In overleg kunnen afspraken ook op doordeweekse avonden plaatsvinden. Daarnaast behoort (geheel of gedeeltelijk) online behandeling of wandeltherapie in een van de mooie bossen of parken in Lelystad ook tot de mogelijkheden als dit passend is. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende mogelijkheid om gratis te parkeren in de wijk.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Na het afronden van mijn universitaire opleiding Psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heb ik mij breed kunnen ontwikkelen in het begeleiden en behandelen van verschillende doelgroepen als geregistreerd psycholoog NIP. Mijn ervaring heb ik opgedaan door te werken in de Basis-en Specialistische GGZ, medisch specialistische revalidatie, re-integratie/arbeidsrevalidatie en het bedrijfsleven. Ik heb gewerkt met mensen in verschillende levensfasen, van jongvolwassen tot ouderen, en met uiteenlopende psychologische problematiek. Opleiding en bijscholing is voor mij essentieel om mijzelf als therapeut, maar vooral als persoon te blijven ontwikkelen. Mijn behandelingen geef ik vorm vanuit een cliëntgerichte benadering en door middel van verschillende methoden en technieken, of een combinatie hiervan, die aansluiten bij jouw vraag en voorkeuren als persoon. Behandelingen die ik biedt zijn onder andere: EMDR, Imaginaire Exposure, Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Schemagerichte therapie en Acceptance and Commitment therapie (ACT). Je kunt bij mij terecht met diverse klachten zoals bijvoorbeeld: angst-, stemming- en dwangklachten, burn-out- en spanningsklachten, rouw- en verlieservaringen, piekeren, traumatische ervaringen en negatief zelfbeeld. Staan jouw klachten of de behandelvorm die je zoekt er niet bij, neem gerust contact op om te informeren wat er nog mogelijk is.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Susan